.

.

Квадратна Топлоизолация, Зимна Развъдник за котки и Кучета, зоотовары, Развъдник за домашни любимци от Кристалния Кадифе, подложка за котки и Кучета (Сини)

Квадратна Топлоизолация, Зимна Развъдник за котки и Кучета, зоотовары, Развъдник за домашни любимци от Кристалния Кадифе, подложка

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

1 Щастливият живот се ражда в уютния гнездышке.За домашни любимци сън - това е не само празник, но и процесът на получаване на удоволствие; до тогава, докато не да спя всеки ден с редовни подобрения и опусканиями корема. Комфорт, който той иска : да е достатъчно удобно гнездо, просто искам да го погребе по-дълбоко, това е удобно!. Высокоэластичный полипропилен памук : силна еластичност, него не е лесно да мине, той е удобен и топла, пухкава и дишаща.Пълна триизмерна опаковка, лек и удобен плюш. Высокоэластичный полипропилен памук : силна еластичност, него не е лесно да мине, той е удобен и топла, пухкава и дишаща.Пълна триизмерна опаковка, лек и удобен плюш. Подходящ за дарения, подаръци за любителите на отношения, двойки, колеги, приятели, деца, съученици! 6. Плат : Кристал кадифе.Спускане : оксфорд пластмасова тъкан.Пълнител : триизмерен высокоэластичный полипропилен памук.Размер : 40*55*20 .

Други функции

Най-добри сделки