.

.

FERCAISH 4 бр. Купа за смесване на маски, маски за лица Направи си Сам, Силиконов Кал Купа за приготвяне в Микровълнова Фурна, Козметичен Инструмент за Домашен салон (чер?

FERCAISH 4 бр. Купа за смесване на маски, маски за лица Направи си Сам, Силиконов Кал Купа за приготвяне в Микровълнова Фурна, Козметичен

BGN 8.99

Брой продукти
На склад

Комплект силиконови купи за маски : Целият набор се състои общо от 4 чаши за маски, всички бели на цвят, размер на 3,93 * impi 2,67 инча, подходящ за кални маски, смесени маски и т, Хранително-вкусовата силикон : Тези купата за смесване маски, изработени от висококачествен силикон, който е мек и гъвкав.Тази силиконова чаша, устойчива е на висока температура, падането и лесно деформиран.Екологично чисти материали : Тези силиконови купата за маски са безопасни, нямат мирис и с добро качество, така че можете да ги използвате с доверие.Идеален за лична употреба или за професионална употреба в салон за красота.Универсално приложение : В допълнение към домашно маска тази силиконовата маска среден размер може да се използва като хранителна съдове, например, за малки количества подправки и сосове.Може да се използва по много начини.Поддръжка на продукт : Ние предлагаме добри продукти и предлагаме отлично обслужване на нашите клиенти.При всякакви проблеми, свързани с нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да се справи с проблема. купа за смесване за лице "Направи си сам", кална купа за лице, силиконова маска за лице, козметичен инструмент за красота, подходящи за микровълнова фурна силикон - Професионална купа за смесване на спа маски за лице за домашна салон, купа за апликатор за кожа (черна) Функции 1. Изработен от силикон, мек и гъвкав. Тази силиконова чаша, устойчива е на висока температура, падането и лесно деформиран. Идеален за лична употреба или за професионална употреба в салон за красота. Може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина, температурна устойчивост до 446 ° F / 230 ° C Спецификация Цвят : черен.Материал : силикон. Размер : около 3,93 *impi 2,67 инча В комплекта са включени 4 бр. купа среден размер В допълнение към маскам за смесване, тя също може да се използва като купа за съставки, такива като подправки.С разумен размер, настанява гости в малки количества съставки, такива като сол, подправки, мед, сода за хляб.

Други функции

Най-добри сделки