.

.

Коприна Маска за сън с превръзка на очите и с Регулируема каишка, Супер Мек Калъф за Очи за жени за Нощен Сън, Пътуване, през деня спи, Променена работа на Черно-X)

Коприна Маска за сън с превръзка на очите и с Регулируема каишка, Супер Мек Калъф за Очи за жени за Нощен Сън, Пътуване, през деня

BGN 2.77

Брой продукти
На склад

? [100% коприна тутового дърво] : В копринена маска за очи се използва приятен за кожата е природен лек дишащ материалИзработен е от 100% висококачествена естествена коприна тутового цвят.Ултра-мек и удобен. ? [Е Необходим за спокоен сън] - спи дълбоко на всяко място и по всяко време, ако имате нужда от уютен сън.Блокиране на светлина дизайн за осигуряване на пълна тъмнина, тези маски за сън създават атмосфера на средата на нощта.Сложете лека коприна маска за очи и се наслаждавайте на "съня" на път, у дома, в хотела, на влак или в друго място, където сте загрижени светлина. ? [Блокира светлината] - Идеално прикрива светлина за блажен сън през нощта. Специална маска за очи от тъмно памук и вътрешно коприна.Маска за очи Cen Youful ви позволява напълно да се изключи, да попадне светлина, дори ако използвате маска за очи светъл цвят. и регулируема лента позволява да се бавя коприна маската, ако е необходимо, за по-нататъшно премахване на светлината, осигурявайки комфортни условия за сън. ? [РЕГУЛИРУЕМА мека еластична каишка] - Тази маска за очи за спане с удобно в чорап, контролиран и безболезнен каишка на главата, който не е изместен и не намалява по време на сън.Това е маска, която хората използват по време на концентрация и медитация.Маската, която хората използват, за да покрива очите си по време на изпълнение на някои упражнения от йога.Да Не говорим за това, че маската е изключително лесна, но при това е отговорност на лицето, като се гарантира ви чудесна нощ!. ?[Обмислен подарък] - идеални при безсъние, мигрена, главоболие и сухота в очите, тъй като дишащи естествени влакна хипоалергенни коприна пропускат полезен кислород, при запазване на сухота на въздуха.Тази маска за сън от чиста коприна може да бъде специален подарък за вашите родители, деца, съпруг, съпруга, високопоставени и приятелите.Ние вярваме в нашия продукт, след като са го изпитвали на собствен опит.Няма да повярвате каква е тя е гладка на пипане!Коприна маска за сън Тази маска е изработена от висококачествена естествена коприна тутового дърво и достатъчно тънък, за да ви е удобно да спя на ваша страна, при запазване на мекота и еластичност.Нашите маски за сън от естествена коприна не само приятен на допир, но и хипоалергенни, напълно подходящи за хора с чувствителна кожа.Коприна тутового цветове - това е тъкан от императорите.

Други функции

Най-добри сделки