.

.

Комплекти за диамант рисуване с Петела pigpigboss, 5D, Комплекти за диамант бродерия в Грах с пълна Дрелью, Комплекти за Диамант рисуване с Петела по номера за възрастни, ?

Комплекти за диамант рисуване с Петела pigpigboss, 5D, Комплекти за диамант бродерия в Грах с пълна Дрелью, Комплекти за Диамант

BGN 5.33

Брой продукти
На склад

? - ПОПУЛЯРНИТЕ размери - размер на платното : 30 x 40 см (11,8 инча x 15,7 инча), размера на картината : 25 x 35 см (9,8 инча X 13,11 инча) за удобство на работа ?ЛЕСНО да се НАСЛАДИТЕ на - Насладете се на времето, напълно да се концентрира върху диамант живопис. ?БЛЕСТЯЩ диамант - боядисване с блестящи диаманти.Идеално оформена в дома си в съответствие с друг декор. ?УНИКАЛЕН И СПЕЦИАЛЕН ДИЗАЙН - Диамантена 5 D картина ръцете си с приятен дизайн.Това е най-добрият подарък за семейството и приятелите. ? Топло напомняне - продуктът е напълно оборудвана с дрелью, но в комплекта не е включена рамка.Моля, начертайте я в стъклена или дървена рамка и виси у дома като украшение. ? - ПОПУЛЯРНИТЕ размери - размер на платното : 30 x 40 см (11,8 инча x 15,7 инча), размера на картината : 25 x 35 см (9,8 инча X 13,11 инча) за удобство на работа. ?ЛЕСНО да се НАСЛАДИТЕ на - Насладете се на времето, напълно да се концентрира върху диамант живопис. ?БЛЕСТЯЩ диамант - боядисване с блестящи диаманти.Идеално оформена в дома си в съответствие с друг декор. ?УНИКАЛЕН И СПЕЦИАЛЕН ДИЗАЙН - Диамантена 5 D картина ръцете си с приятен дизайн.Това е най-добрият подарък за семейството и приятелите. ? Топло напомняне - продуктът е напълно оборудвана с дрелью, но в комплекта не е включена рамка.Моля, начертайте я в стъклена или дървена рамка и виси у дома като украшение.

Други функции

Най-добри сделки