.

.

UPKOCH 1 Комплект Вилица Лъжица от Неръждаема Стомана, Метална Кухненска Лъжичка, Прибори за хранене от Неръждаема Стомана, Сервировочная Прибори от Неръждаема Стома?

UPKOCH 1 Комплект Вилица Лъжица от Неръждаема Стомана, Метална Кухненска Лъжичка, Прибори за хранене от Неръждаема Стомана, Сервировочная Прибори

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Прибори за хранене Western : Отлични за приемане на гости или за ежедневна употреба, кухненски принадлежности, идеални за хотела, прием на гости, на шведска маса или у домаКомплект прибори за хранене от неръждаема стомана : комплект прибори за къмпинг, а За вашите деца, приятели или семейство в някой специален ден, тя ще се хареса на повечето хора, подходящия размер и голямо тегло позволяват удобен за хващане, добре балансирана и се усеща здрав в ръка.Метални съдове : Този съд е подходящ за използване вътре и извън помещенията, лесно ще отговарят на вашите различни нужди и ще ви предостави много удобства.Прибори за пържоли : Изработени от неръждаема стомана, здрав и практичен, добре се съчетава с други прибори за хранене.Съдове за дома : НАБОР от прибори за хранене за еднократна употреба; Този съд е предназначена за вътрешна и външна употреба, лесно отговаря на вашите различни нужди, модерен дизайн с класически свита създава елегантен и ефектен външен вид.Пратката включва 1 х вилица 1 х лъжица Характеристики -Материал : метална десерт лъжица от неръждаема стомана-Размер : 21,40 X2,70 X0,50 см/8,41 X1,06 X0, за да проверите за дъска за табла. -Цвят : сребърен комплект ножове за сирене за дъска за табла-Размер : 20,50 X4,50 X0,50 см / 8,06 X1,77 X0 прибори за дома. -Приятно съчетание на вилици и лъжици, без съмнение, ще ви даде приятно усещане от използването на лъжици за мед. -Комплект сребърни прибори за вашите деца, приятели или семейство, във всеки един специален ден да се хареса на повечето хора. -Работа на официална вечеря, сватба парти, работни обеди, училищни вечери, излети, къмпинг, барбекю, пътуване и др комплект вилици-лъжици за хранене. -Благодарение на материали от неръждаема стомана, тази с ергономична купа лесно и удобно да държи в ръцете си и да се насладят на набор от прибори за хранене. -Този съд е подходящ за вътрешна и външна употреба, лесно ще отговарят на вашите различни нужди и ще ви предостави много удобни столове групи.Информация за стоки, Метални вилици, изискана работа, тази посуда изглежда просто и красиво, добре се съчетава с повечето ястия. комплект прибори за хранене от неръждаема стомана, подходящ за готвене на ориз, десерт, супа, салата, спагети, торта, торта, пици и други ястия. прибори за хранене с широко приложение, могат да се прилагат за дневните хранения или партита, позволяват сервирайте ястия по-елегантно.

Други функции

Най-добри сделки