.

.

Hanples Много Голям Пътен раница за жени, одобрен за полет, 40-литрова раница за носене на ръка, 17-инчов Раница за лаптоп, Водоустойчива раница, Походный раница, Ежедневн?

Hanples Много Голям Пътен раница за жени, одобрен за полет, 40-литрова раница за носене на ръка, 17-инчов Раница за лаптоп, Водоустойчива

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

[Разширение на капацитета за съхранение и подходяща за лаптоп с диагонал 17,3 инча] : тази раница за лаптоп има отделение за лаптоп с добра дебела възглавница, която добре предпазва вашия лаптоп и е подходящ също така и за лаптопи с диагонал от 17,3 инчаВ този пътната раницата много места и джобове за всичко, което ви трябва, той може да побере от 35 до 40 литра. Добър спътник в пътуването на 3-7 дни. (Тегло на раницата нето : 2,5 кг). [Като личен предмет, който да бъде одобрен от авиокомпанията] : Специално проектиран за пътуване със самолет, тази раница за ръчен багаж, може лесно и бързо отваряне на 90-180 градуса в службата за сигурност на летището.Проектиран по такъв начин, че да отговарят на максималния размер, разрешенному по време на полет, то може да се съхранява под седалка по време на полет като лични неща. [Мултифункционален открит порт за зареждане и слушане] : Универсален порт на страничната страна на раницата осигурява удобен достъп за зареждане на телефона или можете да го използвате като порт за слушалки, за да слушате музика от премиум-клас, освобождавайки ръката си. (Съвет : В комплекта не са включени само на отворен порт, кабел за зареждане и захранване). [Водоустойчив материал и противоугонный дизайн] : Тази жена раница за пътуване е направен от здрав водоустойчив полиестер, притежаващ добра пропускливост на въздуха и тепловыделением.В задния джоб на раницата с цип предпазва вашите ценности, като например портфейл, паспорт и документ за самоличност, от евентуална кражба по време на пътуване или в опашката.(Чисти съвет : ако е необходимо, почистете с парцал). [Здрав и многофункционални] : Всички ципове на тази раница за ръчен багаж, здрава и гладка.Презрамки може да се скрие, така че можете да го носите като портфолио, с помощта на страничната дръжка.Има и багажното колан, който ще ви помогне да го монтирате на куфар. [Две чанта за тоалетни принадлежности] : предлага се с две торби за тоалетни принадлежности за коса и продукти за баня, течна хигиена или всичко, което може да се наложи.В раницата, също е мокро и сухо отделения за съхранение на мръсните си дрехи. [Най-добрият подарък] : Женски раница за пътуване Hanples - най-добрият избор на подаръци за рожден Ден, Ден на благодарността, Коледа, Нова година, Свети Валентин за жена си, майка си, дъщеря си, и приятелите, и т.

Други функции

Най-добри сделки