.

.

Wgluupk 5 Опаковки Куки за дрехи, Дървена Закачалка за дрехи Стенни - Стенен куки за тежки условия на работа, Куки за кърпи за Баня - Дървена Закачалка Стенна Куки Декора?

Wgluupk 5 Опаковки Куки за дрехи, Дървена Закачалка за дрехи Стенни - Стенен куки за тежки условия на работа, Куки за кърпи

BGN 5.66

Брой продукти
На склад

【Високо качество】 Нашите куки за хавлии за баня, изработени от висококачествена дървесина от бук, лека, но здраваТегло на куката за окачване на кърпи и достига 33 килограма. безплатна подмяна на 12 месеца, ако има някакво недоволство по отношение на нашите стенни куки за дрехи. 【Кръгла Форма на конус】 Благодарение на модерния дизайн в кръгла форма на конус нашата закачалка за палто изглежда по-елегантно и естествено.Дизайн във формата на кръгла конус помага дървена закачалка работят добре при подвешивании нещо, което не ще се плъзне и отваливаться в продължение на дълго време. 【Различно използването на】 Добри декоративни стенни куки са подходящи за всеки домашен интериор.Той е използван като закачалки за дрехи, куки за шапки, палта, халати и декоративни куки в къщата, коридор, всекидневна, спални, баня, кухня, пералня, кафе-бар, офис, arden. 【Лесна инсталация 】 Подробна стъпка по стъпка инструкции се съдържат във всяка опаковка hat hangers for wall.Просто да пробия дупка с около 0,35 инча в стената, а след това поставете в дупката анкеры за гипсокартон, най-накрая вверните на куката и се пристяга в разширителния нокти. 【Предпоставка включва】 5 * Стенни куки за дрехи (цвят натурален бук), 5 * Анкери за гипсокартон, 5 * винтове, 1 * Ръководство за инсталиране.Измерете Дължина * Ширина * височина на всяка стена куката 2 * 2 * 1.Изберете стенни куки Wgluupk от дърво, за да направите дома си чист и с елегантен и отговарят на очакванията на членовете на семейството ни.Фини куки Wgluupk са подходящи за всяко помещение, от фоайе и коридори до спални и бани, дори за шкафове, ако ви трябват куки за закачане на палтото, куки за шапки за стена, стенни закачалка за дрехи, закачалка за куки, тежкотоварни куки или дори декорация за горите.Пакетът включва : 5x Дървени стенни куки, 5x анкеры за гипсокартон, 5x винтове, 1x Подробна инструкция на английски Инструкции за инсталиране : 1. Потвърдете точното местоположение на отвора, след това да пробия дупка с помощта на спирално свредло 0,35 "-0,36". Карам котва в дупката чук. Първо вверните винт в дървена кука, след това я закрепете на стената под правилния ъгъл.

Други функции

Най-добри сделки