.

.

AGECASH Малък Ковчег за бижута, Преносим Мини-Калъф За Бижута За Пътуване, Обеци, Колиета, Пръстени, Органайзер За Съхранение, Двуслойни Бижутериен Органайзер, Изкуств?

AGECASH Малък Ковчег за бижута, Преносим Мини-Калъф За Бижута За Пътуване, Обеци, Колиета, Пръстени, Органайзер За Съхранение,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Нашата ковчег за бижута е с 2-слойный дизайнВ горната част На капака има 6 куки за окачване на колиета.Окачването може да се набута в долния джоб с ластик, за да колие остава на място и не запутывалось.Джоб и да се използват за декорация на гривната.Средната част е с дизайн дръжки с лента.За да ви е по-удобно да използват панти капак, може да се разложи на обеци в различни стилове в тава.Долния клон има добре обмислен дизайн прорези за пръстени и отсоединяемого на слота за карти памет.Разстояние между слотовете за карти собственото си производство може да съответства на размера за съхранение на различни бижута. ?【Многофункционален и практичен 】 AGECASH Кутия-органайзер за бижута в горната част се намира на 6 куки за колиета, в средата на поберат 48 обици, долу - 9 пръстени, 6 прегради и регулируема свободно комбинирано пространство за съхранение на вещите с различни размери. като гривни, колиета, часовници и др. ?【Голям капацитет 】 Нашия калъф за бижута и изпълнена двухслойном дизайн, в който има достатъчно място и могат да се съхраняват всички видове бижута на различни места, така че бижута вече не се задръстват, осигурявайки ни добро настроение всеки ден. ?【Преносим Органайзер За Бижута за Пътуване】 Размер калъф за пътни бижута е 6,3 х 4,3 х 1,9 инча, той е лек и удобен за носене.Спестете място, поставяйки го в дамска чанта или куфар по време на пътуване или по работа, за да могат лесно да се съхранява бижута и да получите достъп до тях. ?【Трайно качество】 е Изработена от водоустойчиви висококачествени изкуствена кожа, която е удобна на допир и лесен за почистване.Меко кадифе вътрешната повърхност на ефективно защитава вашите скъпоценни накити от драскотини и повреди.Нашият органайзер за бижута е с катарама, която лесно се отваря и затваря. ?【Идеален избор за подарък】 Прост и елегантен външен вид и изключителна изработка на производство калъф за бижута са подходящи за всички жени и момичета.Чудесен подарък за приятелка, дъщеря, съпруга, майка, приятел, любовник на рожден Ден, Свети Валентин, Ден на майката, годишнина, Коледа.

Други функции

Най-добри сделки