.

.

lymznus Herbal 3 в 1 Черна Боя за коса - Шампоан за Боядисване на Черна коса от седины, Быстрорастворимый Black Шампоан за коса за жени и мъже, 500 МЛ, Покритие на седины, Шампоан ?

lymznus Herbal 3 в 1 Черна Боя за коса - Шампоан за Боядисване на Черна коса от седины, Быстрорастворимый Black Шампоан за коса за

BGN 8.00

Брой продукти
На склад

Черна боя за коса 3 в 1 : - За разлика от други традиционни бои за коса, шампоан за боядисване на коса Meidu black може да се използва не само като черна боя за косата, но и като балсам за коса и шампоан за косаМного бързо и лесно да направите черна боя за коса в домашни условия и да ви спестим ценно време за посещение на салон за красота и смесване на цветове с разработчика.МАГИЧЕСКИ ШАМПОАН за БОЯДИСВАНЕ на КОСА : Шампоан Meidu Black hair, предназначени за 100% покритие на белите коси и незабавно възстановява черна коса, вече не ви докосва седина, ще се насладите на молодостью.Подходящ за всички типове коса.натурални съставки HERBL : - Полупостоянная черна боя за коса съдържа няколко вида натурални съставки оранжев цвят, укрепва влакната на косата отвътре и отвън, дълбоко подхранва кожата на скалпа, прави косата блестяща и по-черни, не съдържа амоняк и парабени, удобен за използване.ЛЕСНО ИЗПОЛЗВАНЕ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ : - Нанесете върху СУХА коса, сложете си ръкавици, които се предлагат в опаковка, нанесете на косата шампоан за миг боядисване на черна коса, равномерно втирайте го в продължение на няколко минути и се държи на косата в продължение на 10-15 минути (20 минути за пълно покритие на белите коси), а след това измийте.Само две стъпки - и може да имате черна лъскава коса. (Топло бележка) : Преди първата употреба прекарайте кожен тест.СПЕСТЕТЕ ВРЕМЕ И ПАРИ : - Покрывайте сива коса по естествен начин за получаване на трайно ефект черна боя за коса, спрете да харчите стотици долари в салон за боядисване на коса в черен цвят.Нашият черен шампоан за сива коса може да оцвети косата в черен цвят в домашни условия, което може да продължи 2-3 седмици. Шампоан за черна коса обем 500 мл, изчислена на 10-15 приложения. Прекарайте 48-часова кожен тест преди първата употреба. Нанесете шампоан за СУХА коса (препоръчва се навлажнени) или намокрете косата и избършете излишната вода кърпа. Не се дръжте шампоан върху кожата повече от 30 минути, за да избегнете оцветяване.

Други функции

Най-добри сделки