.

.

на кръгъл Розов Комплект постелки за баня на висок ток с цветен модел от 3 теми, черно Фланелевый килим Госпожо с противоскользящими наслоявания, контурный подложк?

на кръгъл Розов Комплект постелки за баня на висок ток с цветен модел от 3 теми, черно Фланелевый килим Госпожо с противоскользящими

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

【Размери】 : 1 бр правоъгълен мат 31,5" (Д) х 19,7" (Ш); 1 бр. U-образна мат 19,7" (Д) х 15,8" (Ш); 1 бр. капак на тоалетната чиния 17,7" (Д) х 13,7" (Ш); Този размер е подходящ за повечето бани. 【Висококачествен плат】 : Повърхността подложка за вана е изтъкан от мека и гладка кърпа и микрофибър, нескользящая основа, здрава и задържа подложка за баня на място, могат да издържат на влажна среда в банята. 【Технология на печат】 : с помощта на модерна технология за термопереноса, изображения с висока резолюция, привнасят в живота си 3 D-реализъм, трайни и трудно изчезват, безвкусны, безвредни за околната среда и са полезни за здравето. 【Многоцелеви】 : Набор от завеса за душ се прилага за душ стаи, бани, кухни, баня декорация на стаята, неплъзгащи баня, подарък за рожден ден, празнични подаръци. 【Лесно почистване】 : Машинно и ръчно пране, подходящ за почистване вода по-ниска от 90 ° с.Лесно почистване и бързо изсъхва.Не гладьте, не отбеливайте и да не се излага сухо почистване на силен огън.Вие все още търсите създателя, който би могъл да бързо разкрасяване на вашата баня?Преобразите банята си, само с едно докосване!Започнете с тези забавни декоративни пердета на душата. ● Декорирайте дома си и се добавя жар на вашата баня, с помощта на тази уникална комбинация на висококачествени завеси за душ.Също така най-добре ще се представи на този предмет като подарък за фестивали, партита, нов дом и рождени дни.Мъжете, жените се радвате на този предмет. ● Това е бърз и луксозен начин за актуализиране и промяна на външния вид на банята, енергийния клон, тоалетна, главната баня, къща за гости лукс или хотелска баня без големи разходи. ● Изображения с висока резолюция, привнасят в живота си реализъм, подобна на 3 D.Цветовете не изчезват благодарение на новите методи за цифров печат. ● Задната част на седалката за тоалетна е покрита с еластична усадочной лента, която е просто да инсталирате, по-плътно прилепнала, не е толкова лесно пада.● Постелки за баня, изработени от вълнен, от вътрешната страна е изпълнен с дебелото синтетична гъба, която абсорбира вода, те са толкова меки.● Подложка от PVC, устойчив на приплъзване, здрава и задържа подложка за вана на място и няма да навреди на повърхността на пода. Размер : Подложка за секс : Д х Ш = 31,5 х 19,7"/80 см х 50 см Подложка за тоалетната : Д х Ш = 17,7 х 13,7"/45 х 35 см Подложка за пода във формата на буквата U : Д х Ш = 19,7 х 15,8"/50 см х 40 см Помещение включва : Правоъгълна подложка X подложка във формата на буквата U X 1 капак за тоалетна X 1 За обзавеждане на логистиката и транспортирането на мат се да се сгънат и изпратени.

Други функции

Най-добри сделки