.

.

Кухненски Рафтове За съхранение на DOITOOL, 1 бр., Железен Титуляр За съхранение на Чаши, Кухненски Стойка За Сушене на Чаши, Рафтове За Съхранение (Сребрист)

Кухненски Рафтове За съхранение на DOITOOL, 1 бр., Железен Титуляр За съхранение на Чаши, Кухненски Стойка За Сушене на Чаши, Рафтове За

BGN 3.86

Брой продукти
На склад

Изработен от висококачествено желязо материал, който може да осигури продължителна употреба 6 куки с голям капацитет, тежкотоварни, не е лесно отваливаются. прости и елегантни, идеално за ежедневна употреба и декориране на дома.Подходящ за захващане на кафе чаши, кухненски аксесоари, кърпички за миене на съдове, ръкавици и много други.Выставляйте или упорядочивайте кухненски чаша и спестете място в столешницах, както и в килери или шкафове.Изработен от висококачествено желязо материал, който може да осигури продължителна употреба. 6 куки с голям капацитет, тежкотоварни, не е лесно отваливаются. прости и елегантни, идеално за ежедневна употреба и декориране на дома.Подходящ за захващане на кафе чаши, кухненски аксесоари, кърпички за миене на съдове, ръкавици и много други.Выставляйте или упорядочивайте кухненски чаша и спестете място в столешницах, както и в килери или шкафове.Описание търсите креативную, стабилна поставка за сушене на чаши?Търсите лесен практичен начин за съхранение на твоята чаша?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият изискан поставка за чаши трябва да отговарят на вашите нужди.Креативен дизайн на форми с фини довършителни, много красива. един от най-добрите варианти за вас.Характеристики - Цвят : сребрист.- Материал : Желязо. - Размер : около 24,00 X19, 00 X19,00 см. / 9, 43 X7, 47 X7, 47 инча. - Изработен от висококачествено желязо материал, който може да осигури продължителна употреба. - 6 куки с голям капацитет, тежкотоварни, им е трудно отвалить. - Подходящ за захващане на кафе чаши, кухненски аксесоари, кърпички за миене на съдове, ръкавици и много други. - Прости и елегантни, идеално за ежедневна употреба и декориране на дома.- Выставляйте или упорядочивайте кухненски чаша и спестете място в столешницах, както и в килери или шкафове.Пратката включва 1 х поставка за чаши.

Други функции

Най-добри сделки