.

.

Crafterlife Перлени Пръчки за коктейли, Необичайни Плодови Пръчки, Хранителни Дълги клечки за Зъби, Шпажки за сандвичи, 4.7 инча, за Еднократна употреба, От естествен бамб?

Crafterlife Перлени Пръчки за коктейли, Необичайни Плодови Пръчки, Хранителни Дълги клечки за Зъби, Шпажки за сандвичи, 4.7 инча, за Еднократна

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Включва 100 декоративни клечки за зъби, с диаметър 4,7 инчаИкономичен, еднократно и екологично чист.Отличен за коктейли или закуски барбекю, пълнеж за кифли, клубни сандвичи, закуски, заведения за хранене, тапас, кебабов и т. е Изработен от висококачествен естествен бамбук, гладка повърхност без чеп, безопасен и надежден материал.Идеален за коктейли, банкети, партита с обслужването в ресторантите и тематични партита в задния двор.Комплекти за коктейли или гарнитури - жизнено важен аксесоар за последната подаване на някой коктейл.Тези необичайни варианти коктейли, съчетани с много други елементи от интериора на партита, например, тарелками, чаши, кърпички, прибори за хранене, покривки, централни елементи, цветове и т. По този начин е идеално за декорация на масата, за банкети и други събития с обслужване на всички видове обществени събития като сватба, годеж, моминско парти, моминско парти за младоженци, детски душ, рожден ден, годишнина, празник, шампанско бар "мимоза", късна закуска, следобеден чай, плодови парти и т., И е подходящ както за ежедневието, така и за сезонни празници, като Коледа, Деня на благодарността, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на Св., можете да Ги използвате за съхранение на череши, маслини, плодове и т., За приготвяне на коктейли, партита, коктейли, барове, барбекю или просто за избор на закуски, в ежедневния живот, като например малки колбаси, месо, плодове, зеленчуци, кисели краставици, зелена салата, сладкиши, торти, бонбони, закуски, сандвичи, закуски, тапас и т. Освен това, те са изработени ръчно от естествен бамбук, използването на тези коктейлни пръчици не се отрази на вкуса на храната и ще подобри тяхното представяне. * Бамбукови шпажки остри, и децата трябва да ги използват под надзор на възрастни. * Препоръчително е да ги сложите в кутия, и в чисто, хладно и сухо място.Измийте добре преди употреба. * Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може леко да се различават от асоциацията на снимките. * Тъй като посочения по-горе размер измерва ръчно, реалният размер на получения от вас продукт може да се различават малко от посочения по-горе размер. * Ние гарантираме пълно възстановяване, ако срещнете някакви проблеми с качеството или щети, причинени по време на доставката.

Други функции

Най-добри сделки