.

.

Kisangel 8 бр. за Пътуване, Сухо Развешивание с Детски Плажни Влажни Пере Купальниками, Подробности за съхранение, Продукти за Фитнес, Басейна, Пелени, Одеала, Тъкани за ?

Kisangel 8 бр. за Пътуване, Сухо Развешивание с Детски Плажни Влажни Пере Купальниками, Подробности за съхранение, Продукти за Фитнес, Басейна,

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Окачен чанта за памперси : ще ви спести усилия, подходящ за съхранение, подходяща и е идеален за събиране на влажни или сухи бебешки пелени Торбичка : можете да дадете на приятелите си като прекрасен подарък, подходящи аксесоари за дома организатор за мама.Преносим чанта за памперси : Добър начин за съхраняване и организиране на детски памперси и други принадлежности, гъвкав и полезен.Чанта за памперси : Идеален организирайте се и дръжте бебето памперси, да ги запазва хубави и чисти.Пътни детски чанти : опростен дизайн ги прави подходящи за пътуване и за използване на открито.Висококачествени материали, осигуряващи дълъг живот.Окачен чанта за памперси : ще ви спести усилия, подходящ за съхранение, подходяща и е идеален за събиране на влажни или сухи бебешки пелени. Торбичка : можете да дадете на приятелите си като прекрасен подарък, подходящи аксесоари за дома организатор за мама.Преносим чанта за памперси : Добър начин за съхраняване и организиране на детски памперси и други принадлежности, гъвкав и полезен.Чанта за памперси : Идеален организирайте се и дръжте бебето памперси, да ги запазва хубави и чисти.Пътни детски чанти : опростен дизайн ги прави подходящи за пътуване и за използване на открито.Висококачествени материали, осигуряващи дълъг живот.Пратката включва 8 x мешочков за памперси Характеристики -Добър начин да съхранявате и подреждате вашите бебешки пелени, памперси и други принадлежности, многофункционални и полезни чанти за съхранение на бебешки пелени. -Цвят : Многоцветен торбичка за детски памперси -Можете да дадете на приятелите си като прекрасен подарък, подходящи аксесоари за дома организатор за памперси за новородени на майки. -Материал : плат, органайзер за пелени от TPU -Дизайн с цип, осигурява удобство при ежедневната отваряне и затваряне на торбички, и това е влажна, суха чанта за памперси. -Портативен и лек, лесен за носене, вземете го със себе си за пазаруване, на къмпинг, за пътуване, подгузника за пикник. -Размер : 30,00 X28,50 X1,00 см / 11,79 X11,20 X0 пътна чанта за влажни сушене. -Спестете си усилията, удобни за съхранение, подходящи и са отлични за събиране на влажни или сухи детски памперси в мокри пакети за бебето.Информация за стоки, Пътни детски чанти Тези чанти-организаторите за памперси спестяват вашето време и усилия при търсене в дома си.

Други функции

Най-добри сделки