.

.

Дръжка за нанасяне на рисунка, на веждите, дръжка за Микроблейдинга, дръжка за Микроблейдинга, Маркер за кожа, Дръжка за перманентен грим, Инструменти за прилагане ?

Дръжка за нанасяне на рисунка, на веждите, дръжка за Микроблейдинга, дръжка за Микроблейдинга, Маркер за кожа, Дръжка за перманентен грим,

BGN 5.66

Брой продукти
На склад

Работата е по-лесно благодарение на высококачественному и траен материал, пригодному за продължителна употребаПриятна на вид и практическа форма ги прави по-удобни за използване, което ви е приятно занимание.Те се управляват ръчно и не се нуждаят от храна, лесни и удобни.Отличен за татуажа вежди, много професионално и практично.Маркер за показване на веждите ви позволява да изготви ясни линии и мотиви за вашите части на веждите. 【Лъскав върху кожата си, не зацепляется】 Върха на писалката за вежди имитира дизайна на неутрална дръжки за дозиране на вода, това е толкова удобно и лесно, като рисуват на хартия.Бяло мастило се поставят точно и да не се счупят, а когато се използва с други инструменти за рисуване на веждите, те могат значително да подобрят формата на веждите. 【Лесно протирается и не горят кожата】 Мастило маркер безопасни за естествени пигменти и не навредят и да не раздражат кожата.Почистване много лесно можете да го търка влажна хартиена кърпа, натопен в малко количество алкохол.Това не оставя никакви следи. 【Добра практика и рисуване на веждите】 е Подходящ за професионални татуировщиков и начинаещи в практиката, вие можете да използвате този бял маркер за създаване на собствена форма на веждите си по свое желание. 【Безплатно 8 сменяеми пълнители за продължителна употреба】 Към всеки маркеру за вежди са приложени две допълнителни сменяеми пълнители за продължителна употреба.Можете също така да споделят със своите съученици и приятели. 【Следпродажбено обслужване, което ви дава спокойствие】Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време.Нашата услуга за поддръжка на клиенти ще ви даде отговор в рамките на 24 часа, за да ви помогне да решите всички проблеми.

Други функции

Най-добри сделки