.

.

Светодиодна настолна лампа RikXz с Сладък Котка, Детски лека нощ, в 3 цвята, което променя led Преносим лека нощ, plug-in hybrid чрез USB Облачно, лампа, Украса за Сън в спалнята з?

Светодиодна настолна лампа RikXz с Сладък Котка, Детски лека нощ, в 3 цвята, което променя led Преносим лека нощ, plug-in

BGN 46.55

Брой продукти
На склад

Стилен дизайн : Сладък елегантен вид на тези нощни лампи, минималистичен вид, но много модерноИдеални декоративни осветителни тела преобразят атмосферата на вашия дом и ще си на съвсем ново ниво. Led лампа в комплекта : Настолна лампа за всекидневна са с двойна led лампи с мощност 1 W (еквивалент на 40 W), на 800 лумена, с регулируема яркост, срок на служба на над 25 000 часа, за спестяване на енергия на 90%, което елиминира необходимостта от закупуване на допълнителна лампа. USB портове : Портове USB, широко използвани в спалня, детска, детска стая, общежитие в колеж и стая за медитация или офиса, можете да поставите в хола. Сигурен удобен : Може да създаде приятна светлинна среда, позволява да нощна светлина със себе си навсякъде, което е удобно при нарастващите през нощта.лесен за употреба и безопасен. Качество на услугата : Ако имате проблем при използването на нашите продукти, моля не се колебайте да ни електронно съобщение, благодаря ви, ние ще ви помогнем да разрешите проблема. Стилен дизайн : Сладък, лъскав вид на тези нощни лампи, минималистичен вид, но много модерно.Идеални декоративни осветителни тела преобразят атмосферата на вашия дом и ще си на съвсем ново ниво. Led лампа в комплекта : Настолна лампа за всекидневна са с двойна led лампи с мощност 1 W (еквивалент на 40 W), на 800 лумена, с регулируема яркост, срок на служба на над 25 000 часа, за спестяване на енергия на 90%, което елиминира необходимостта от закупуване на допълнителна лампа. USB портове : Портове USB, широко използвани в спалня, детска, детска стая, общежитие в колеж и стая за медитация или офиса, можете да поставите в хола. Сигурен удобен : Може да създаде приятна светлинна среда, позволява да нощна светлина със себе си навсякъде, което е удобно при нарастващите през нощта.лесен за употреба и безопасен. Качество на услугата : Ако имате проблем при използването на нашите продукти, моля не се колебайте да ни електронно съобщение, благодаря ви, ние ще ви помогнем да разрешите проблема. ☀ КУПИ С УВЕРЕНОСТ : гарантирано спазването на най-строги процедури за контрол на качеството.Всички проблеми, моля не се колебайте да ни информират директно, ние ще решим проблема ви в рамките на 24 часа.☀ По принцип, ние сме ангажирани в различни видове битови осветителни лампи, създаване на висококачествени, функционални, красиви и са на разумна цена светотехнические изделия за всеки клиент.

Други функции

Най-добри сделки