.

.

Обновена Моторизованная roto-наклонена глава, Въртяща се на 360 ° за проследяване на лице с изкуствен интелект, Моторизованная панорамна глава с дистанционно дистанц?

Обновена Моторизованная roto-наклонена глава, Въртяща се на 360 ° за проследяване на лице с изкуствен интелект, Моторизованная

BGN 65.99

Брой продукти
На склад

ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ и ПРОСЛЕДЯВАНЕ на ЛИЦЕ : Безжично дистанционно управление, дистанционно управление на ъгъла на наклона на хоризонталната и скоростта на главата на разстояние не повече от 100 метраИнтелигентно следене на лицето с помощта на изкуствен интелект, не е необходимо да изтеглите приложение, стартиране с едно щракване на мишката, интелигентно следене на 360 градуса, проста стрелба.Автоматично завъртане : Поддържа хоризонтално автоматично въртене, ъгъл на наклон повече и по-малко от 35 градуса, скоростта се регулира с 9 предавки, е приложим за различни иновативни фотосъемок, видео и т. Обхват на затягане : Скоба за телефон може да се задържи в диапазона 5,6‑8,7 см, поддържане на хоризонтална и вертикална снимате, моля, потвърдете размер телефон или фотоапарат преди употреба.Широка съвместимост : винт 1/4 инча в горната широка съвместимост, се прилага към телефони, micro single, single reverse, за Hero и т., с максимално натоварване 1 кг и отвор за винта на 1/4 инча-долу, което може да се инсталира на статив.На екрана на дисплея : Визуален дисплей, интерфейс за зареждане Tpye C, вградена акумулаторна батерия с голям капацитет 2000 mah, дълъг експлоатационен живот.Функция на бутона PTZ : . Проверка за кодиране на дистанционното управление : Продължително натискане на бутон BPE за показване 222, след това натиснете произволен клавиш на дистанционното управление за приключване на проверка, кодиране и кратко натискане на дисплей за показване на 111 за почистване на кодиране.Регулиране на скоростта : натиснете Кратко бутона S, за да сменяте скоростта на PTZ, която се регулира на 9 нива.Настройка за разпознаване на лица : Натиснете и задръжте бутона S, за да започнете разпознаване на лица. !!! Забележка : Не включвайте въртящ се корпус ръчно, в противен случай двигателят ще се повреди.Вид на продукта : Безжична Електрическа Штативная корона.Брутното тегло : 735 g / 25,9 унция. Обхват на затягане на затягане на телефон : около 5.7 см / 2,2-3,4 инча. Максимално натоварване PTZ : 1000 г. Номинално напрежение на зареждане : 5 В. Хоризонтално въртене : неограничена регулиране на 360 градуса.Ъгъл на тангажа : ±35 градуса.Разстояние на дистанционното управление : на 100 метра (разстоянието на видимост).Хоризонтална скорост : регулира в 9 асистенции.

Други функции

Най-добри сделки