.

.

Втулка на Вала на двигателя на мотоциклет Гладка Повърхност Силна Устойчивост на Корозия 2 елемента Втулка на Коляновия Вал за KYMCO KRV180 (Червен)

Втулка на Вала на двигателя на мотоциклет Гладка Повърхност Силна Устойчивост на Корозия 2 елемента Втулка на Коляновия Вал за KYMCO

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Приложимостта на : Втулка на вала на двигателя на мотоциклет е заместител за KYMCO KRV180, която е изработена в съответствие с модела на прототипаХарактеристики : Анодизиран обработка на повърхността, устойчивостта цвят, защита от ръжда, машина за висока точност дизайн осигуряват надеждно използване.Здрава конструкция : материал алуминиева сплав с висока плътност, висока якост и лек, практичен и устойчив, по-дълъг живот.Идеален заместител : В съответствие с оригинален дизайн размери, идеален за подмяна на старата или повредена оригиналната втулка втулка на вала.Силна съдържание : Адаптер втулки на вала на двигателя може да засили стабилността на двигателя, подобрява външния вид на тялото на мотоциклета и се е увеличил визуален ефект. Съдържание на пакета : Втулка на вала на двигателя на мотоциклет е заместител за KYMCO KRV180, която е изработена в съответствие с модела на прототипа. Силна съдържание : адаптер втулки на вала на двигателя може да засили стабилността на двигателя, подобрява външния вид на тялото на мотоциклета и се е увеличил визуален ефект. Характеристики : Анодированное покриване на повърхността, устойчивостта цвят, защита от ръжда, машина за висока точност дизайн осигуряват надеждно използване. Здрава конструкция : материал алуминиева сплав с висока плътност, висока якост и лек, практичен и устойчив, по-дълъг живот. Идеален заместител : в съответствие с оригинален дизайн размер, идеален за подмяна на старата или повредена оригиналната втулка на вала.Параметри : Тип на продукта : Втулка на вала на двигателя на мотоциклет Материал : алуминиева сплав Приложими модели : Смяна за KYMCO krv180 съдържание на Пакета : Втулка на вала на двигателя 2 x Motorcycle.

Други функции

Item Type:
Motorcycle Engine Shaft Bushing
Material:
Aluminum alloy
Applicable Models:
Replacement for KYMCO KRV180:
Package List:
2 xMotorcycle Engine Shaft Bushing:
Най-добри сделки