.

.

Овлажняващ Масло за устни със захар И Плодов екстракт, Тонирующее Масло за сухи устни и се грижи за тях, Блестяща и Овлажняващ крем Масло За устни, Тонирующее масло ?

Овлажняващ Масло за устни със захар И Плодов екстракт, Тонирующее Масло за сухи устни и се грижи за тях, Блестяща и Овлажняващ крем Масло

BGN 1.70

Брой продукти
На склад

[Прозрачно и лъскава масло за устни] Прозрачно и наситено с, с высокоинтенсивным хидратиращ ефект, докосване може да облекчи до устните [Хидратиращ формула] е Направена от естествени съставки, с висока Влажност на въздуха, силен хидратиращ ефект, хидратира и задържа влагата на устните си. [Елегантен и нелипкий] Текстура е Лесна, като Облак, И на устните Няма Тежък грим.Мека четка за устни се ползват по-лесно. [Не е просто балсам за устни] се Използва отделно, като на балсама за устни хидратира и изсветлява кожата.Използвайте Това масло за устни След нанасяне на гланц за устни, за да Фиксирате цвета на устните Си, За да Им Придадат Блясък и хидратация. [За ежедневен грим устни] За ежедневен грим може да използвате по-леки и елегантни цветове, докато естествения грим на устните също може да се направи цвят и текстура устните по-ярка.Овлажняващ масло за устни със захар, плодов екстракт, масло за устни, тонизирана за сухи устни и се грижи за тях, блестяща и овлажняващ крем масло за устни, тонизирана за грижа за устни и сухи устни, 3 мл, захар маслогидратирующее масло за устни, плодов екстракт, масло за устни, тонизирана за сухи устни и грижа за устните, блестяща и овлажняващ крем масло за устни, тонизирана за грижа за устни и сухи устни, 3 мл, Материал : течност Цвят : както е показано на снимката (от разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Тегло на опаковката : 50 грама опаковка Размер : 6x4x2 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Други функции

Най-добри сделки