.

.

Коледен Венец с Метална Камбана, Окачена Украшение, 18-инчов Коледен Празничен Врата Венец с Много Коледни елементи, Зимни Венци за Врати, Стени, Прозорци, Камина, Ук?

Коледен Венец с Метална Камбана, Окачена Украшение, 18-инчов Коледен Празничен Врата Венец с Много Коледни елементи, Зимни

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

【Идеално за декорация на крилото венец】 : Този коледен венец с размер 18 инча, с подходящ размер и са от висококачествен материал, подходящ за украса на входната врата, стени, прозорци, камина, кабинет, дневен тракт, коридор и вътрешни външни декорации 【Класическа коледна тема】 : Коледен вратата, венец съчетава в себе си много коледни елементи : метална камбанка, празнична лента, гроздове от червени горски плодове, борови от грах, естествени борови шишарки, дизайн в ретро стил с реалистични коледни елементи ще създаде гъста празнична атмосфера. 【Идеалното празнична украса】 : Реалистичен изкуствен коледен аксесоар е идеален за декорация на вашия дом, офис, бар, магазин или тематични събития, както и ще се превърне в чудесен подарък за вашето семейство, роднини и приятели.Надявам се, че това украшение във формата на венец, ще даде още повече на живо празнично усещане и ще ви щастливи празнични мигове. 【Сервизно обслужване след продажба】 : Това е коледа тематично бижу във формата на венец е готов за употреба, без необходимост от монтаж.Креативен дизайн с изискан занаятчийски венец наистина е достоен за покупка.Ако имате някакви съмнения, ние ще ви дадем задоволителни решения. 【Идеално за декорация на крилото венец】 : Този коледен венец с размер 18 инча, с подходящ размер и са от висококачествен материал, подходящ за украса на входната врата, стени, прозорци, камина, кабинет, дневен тракт, коридор и вътрешни външни декорации. 【Класическа коледна тема】 : Коледен вратата, венец съчетава в себе си много коледни елементи : метална камбанка, празнична лента, гроздове от червени горски плодове, борови от грах, естествени борови шишарки, дизайн в ретро стил с реалистични коледни елементи ще създаде гъста празнична атмосфера. 【Идеалното празнична украса】 : Реалистичен изкуствен коледен аксесоар е идеален за декорация на вашия дом, офис, бар, магазин или тематични събития, както и ще се превърне в чудесен подарък за вашето семейство, роднини и приятели.Надявам се, че това украшение във формата на венец, ще даде още повече на живо празнично усещане и ще ви щастливи празнични мигове. 【Сервизно обслужване след продажба】 : Това е коледа тематично бижу във формата на венец е готов за употреба, без необходимост от монтаж.Креативен дизайн с изискан занаятчийски венец наистина е достоен за покупка.

Други функции

Най-добри сделки