.

.

Zerodeko Многофункционална Кутия За съхранение на Салфетки Метална Метална Кутия За Кърпички в Кутия-Органайзер За Лице Опаковка Притежател на Капака Метален Жично О?

Zerodeko Многофункционална Кутия За съхранение на Салфетки Метална Метална Кутия За Кърпички в Кутия-Органайзер За Лице Опаковка

BGN 5.75

Брой продукти
На склад

90% Памук /10% вискоза ✨И наистина е подарък за затопляне на дома, сватба, юбилей, специални случаи, Коледа, Нова година. ✨Кутия е изработена от висококачествен и траен железен материал, който ще издържи дълго използване. ✨ Многофункционален дизайн, а не практически кутия за салфетки, но и удобен органайзер за дребни неща. ✨Избрани трайни и подходящи за носене железни материали, и тази кутия за салфетки не е лесно да се деформира или. ✨ Рационалния дизайн на структурата, която ви помага да извлечете плат е по-плавно.Описание Кутия за салфетки от метална тел, Органайзер за салфетки, Кутия за лице, Диспенсер, стойка за капака, Органайзер за съхранение на Метална тел, Кутии за Баня, Спални, офис Функции - Материал : Желязо - Размер : 15,5 X12 виж - Цвят : сребрист.Пакетът включва 1 x кутия за салфетки.

Други функции

Най-добри сделки