.

.

Възглавници за столове в трапезарията с завязками,Комплект от 4 Възглавници за кухненски столове с завязками Сив цвят, Възглавници за масата за хранене столове в о?

Възглавници за столове в трапезарията с завязками,Комплект от 4 Възглавници за кухненски столове с завязками Сив цвят, Възглавници за масата

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Нескользящий дизайн дъното】 Долната част на възглавници за кухненски столове с завязками d-образна форма от пластмаса със защита от екстремни температури, тези множество малки точки могат да предпазват лигавицата за масата за хранене столове от преместване на гладка повърхност на столаТази възглавница ще ви представим идеалното време за вечеря. 【КАЛЪФ подвижни И лесно моющийся】Миещи възглавници за столове в трапезарията имат закопчалка-цип за по-лесно теглене на своята практика и пране.Има още една облицовка за вътрешни памук, която може да приключи памучна нишка, благодарение на което калъф лесно е запознат и е на път отново.В същото време той може да защити вътрешния памук от прах. 【Памучен И бельо плат】 Възглавници за масата за хранене столове от 16x16 са изработени от висококачествени futon и ленено материал, който е дышащим, приятна за кожата и дълготраен.В тази тъкан се използва естественото оцветяване, така че може да се пере в машина, и никога няма да се притеснявате за това, че тя выцветет. 【Дебели антидеформационные накладки за столове】 Дебели, U-образни накладки за столове за хранене са с пълнител с дебелина 3 см, което предотвратява деформацията пяна с ефект на паметта, нейната е лесно да се смаже, добра еластичност, която осигурява мек и пухкав комфорт дори и в най-твърди повърхности. За ГАРАНТИРАНЕ на 100% УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : Ние искаме да ви харесали, нашите продукти!Ако по някаква причина не сте напълно доволни от покупката си, ние ще се радваме да елиминира проблема.Ние правим възстановяване или замяна максимално опростени.Нашите възглавници за кухненски столове са перфектното решение за вашата трапезария!Тези цветни и практични възглавници за масата за хранене столове ще ви прекрасно време за вечеря! Основни характеристики : 1. Подвижен калъф, калъф отстегивается с цип, благодарение на възглавницата на седалката лесно се пере и чисти, вашата възглавница ще бъде винаги нова. Благодарение на нескользящему дизайн, тези възглавници за кухненски столове с две завязками, вратовръзка възглавница с дръжка или на облегалката на стола си, възглавницата не се плъзга.Благодарение на нескользящему дъното възглавница няма да се движат и да се преместят. Памучен и бельо плат, дишаща и приятна за кожата, екологично чиста работа при боядисване, миене в машина, и никога няма да се тревожи за нея выцветании.

Други функции

Cover Fabric:
cotton and linen
Dimension:
40x40cm/16x16in
Thickness:
3cm/1.4in
Color:
Beige,Brown,Dark Grey,Navy Blue,Green,Grey,Orange,Yellow
Warm Note:
1.Only cushion,chair not included.:
2.Due to manual measure,please allow a slight measurement deviation of 1-2cm.:
3.Please kindly note product will arrive in a slightly compressed state;please allow a few days for product to expand to final size listed in description.:
Най-добри сделки