.

.

20 Броя Прозрачни Акрилни Таблица стаи със Стойка, 1-20 Прозрачни Таблетки с номера на Сватбени Маси, Шестиугольные Сватбени Стикери за сватбени тържества, Банкети, П?

20 Броя Прозрачни Акрилни Таблица стаи със Стойка, 1-20 Прозрачни Таблетки с номера на Сватбени Маси, Шестиугольные Сватбени Стикери

BGN 12.80

Брой продукти
На склад

【Материал】 Прозрачни акрилни таблицата стаи са изработени от акрил материал, който е траен, водоустойчив и износостойким, му е лесно растрескать или заржаветь, той не избледняват и не се сгъва, така че можете да го съхранявате в продължение на дълъг период от времеОсвен това, прозрачни акрилни знаци могат да се използват повторно, и те са лесни за почистване.Можете също така да изтриете това, което сте написали, за да ги използвате и следващия път. 【Практичен дизайн】 Акрилна карта с номер места има прозрачен дизайн и отпечатани бели и ясни цифри, които лесно да се различи, ще помогнат на вашите приятели бързо намери своето място и да им се охлажда страна.На повърхността има прозрачен филм.Моля, използвайте го след като оторвете, за да могат хората да се види ясно на повърхността на текста. 【Че ще получите】 В комплекта са включени 20 броя прозрачни акрилни таблетки със стаи и 20 броя прозрачни акрилни каботажните - достатъчно количество, за да отговарят на вашите ежедневни нужди за използване и замяна, можете да ги споделите със своите приятели и семейството си. 【Широкото използване на】Прозрачни акрилни настолни стаи с подкрепа трябва да бъде като эстетичными, така и функционални, са подходящи за различни случаи и сцени, като например сватба, церемония, конферентни зали, специални събития, тържества, рождени дни, църкви, хотели, както и официални събития и т. Чудесен за декор на масата за ресторант, кафене, кръчма и на друго предприятие за обществено хранене. 【Лесно почистване и съхранение】 Тези стикери може да се мие директно под течаща вода за отстраняване на петна, а на отпечатаното слово е трудно да изтрие; Прах също можете да избършете с мека кожена или хартиена кърпа, което е много лесно за почистване, те могат да се поставят един върху друг за съхранение и пестене на място.Описание : Име : Таблица стаи Стил : карта за сядане Материал : акрил Цвят : прозрачен Размер : 11,7x11,7 см Опаковъчен лист : 20 бр. цифрови таблици стаи + 20 бр. на каботажните Забележка : поради различни дисплеи цвета на продукта е на снимката може да се различават малко от реалните.Ръчно измерване, моля, се допуска отклонение 1-3 мм, благодаря.

Други функции

Най-добри сделки