.

.

Капак кутии за Салфетки Керамична Кутия За Салфетки, Домакински Хол Скоростна Кутия За Салфетки За Маса за Хранене Модерен Минималистичен Дизайн на Кутия За Салфе?

Капак кутии за Салфетки Керамична Кутия За Салфетки, Домакински Хол Скоростна Кутия За Салфетки За Маса за Хранене Модерен Минималистичен

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

1 Керамична кутия за салфетки : изискан дизайн, красив и практичен, с уникална атмосфера, кутия за лесна и удобна за използване, може да се използва у дома, отразявайки-вкус на собственика в семейството. Магнитен дизайн : на Дъното има магнитен дизайн, функция за електромагнитна адсорбция и гуманизированный дизайн.Хартиени кърпи за ръце може да се абсорбира и да определят основата, за да може да се зареди по-бързо и по-удобно.За обикновените кутии с кърпички това обикновено е досадна операция. Материал : Кутия за салфетки е направена от висококачествен костен порцелан, порцеланови изискан и прозрачен, което позволява на хората да се чувстват просто и удобно, създаването на романтична и топла домашна атмосфера. Дизайн-оформление е с изчистени линии, липса на деформации по размер, чист и елегантен, както и на високо художествено ниво. Кутия за салфетки от костен порцелан е много подходящ за различни места, като хотели, ресторанти, банкети, дневни и други дейности.Лесен и щедър темперамент придава живот докосване на елегантност.Рѕводное наименование : Тъканно скоростна Материал : Костен подбородокспецификация : 7,8 инча * 4,9 инча * 4,9 дюймавкратко : 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малки различия в цвета, моля те, прости ми. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Добре дошли на обмен и обратна връзка, за да ви предостави най-добрите продукти и услуги.Страхотно изглежда на тоалетката, в банята, на бюрото, масата.Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни, за да съобщите за това.

Други функции

7. 8 inches * 4. 9 inches * 4. 9 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manually measured, the error is 1- 3 cm, please allow, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services.:
Gorgeously display on the dresser, bathroom, table, countertop.:
If you have any questions, please email us to let us know :
Най-добри сделки