.

.

INOOMP 1 Комплект Защитно оборудване за стрелба с Лък, Защита на палеца, за Защита на нокти, Аксесоари за нокти, Защита на ръцете Защита на палеца, Рукавица, Износоустой?

INOOMP 1 Комплект Защитно оборудване за стрелба с Лък, Защита на палеца, за Защита на нокти, Аксесоари за нокти, Защита на ръцете

BGN 5.88

Брой продукти
На склад

ПУ ЗАЩИТА за ръцете-това може да нарани ръката си, можете да го използвате уверени, просто и удобно.СРЕДСТВА за ЗАЩИТА на ЕТИКЕТИ - това е средство за защита на ръцете не заема много място, което позволява лесно носене дори в джоба си.СТАБИЛИЗАТОР на палеца - това е продукт от най-фините умения, трайно и широко предпочитано от повечето хора.ЗАЩИТА ЗА ПРЪСТИТЕ - това е за любителите на стрелба, и тя ще намали значително шансовете им да се нарани.Преносим ръкав за палеца - Произведен от утолщенного материал, устойчива на износване и лесна, него не е лесно да се деформира.Пратката включва 1 х защита за ръцете за стрелба с лък 1 x Капак на палеца за стрелба с лък Характеристики -Размер : 16,00 X10,00 X1,00 см/6,29 X3,93 X0 защита за пръстите. -Цвят : черно оборудване за стрелба с лък -Материал : изкуствена защита за ръцете -Малките детайли и добро качество на изработката, подарък за вашите приятели-категоризиране и семейството им ще се радвате на това дълго носене калъф за стрелба с лък. -Изработен от превъзходни материали и е трайна.Той може да ви служи известно време, и му е трудно да повреди при стрелба с лък Ръкав за палеца. -Този предпазител за ръце е подходящ за стрелба с лък, клубове, спортни зали, и има широка гама от приложения в ръкава си за палеца. -Този продукт работи перфектно, и ще имат голям опит в използването му за стрелба с лък. -Може ефективно да се предотврати нараняване на ръце, можете да го използвате с увереност, това е проста и удобна кожена защита за ръцете.Описаниетумбовый стабилизатор Ако сте търсили предпазител за ръце за стрелба с лък, вашето търсене на окончены!Това е така, защото нашият продукт може да се намали износване и увреждане на ръцете си по време на стрелба с лък, подходящ за стрелба с лък, клуб, фитнес зала и други дейности.

Други функции

Най-добри сделки