.

.

GaoFao CALRM за Праха, Мини-Керамично уплътнение за погребения на Възрастни, Влага Кремация за Малки количества от Човешки Пръст CALRM (Цвят: #2)

GaoFao CALRM за Праха, Мини-Керамично уплътнение за погребения на Възрастни, Влага Кремация за Малки количества от Човешки Пръст

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

? Размер : № 1 (височина : 11,5 см, ширина : 6 см, обем на водата около 300 мл), № 2 (височина : 14 cm, ширина : 6,5 см, обем на водата около 500 мл) може да се използва за споделяне на погребението на праха пораснали деца, както и за наследството на ценни домашни любимци ?ПРОЦЕСЪТ на : Изработка и тази изискана работа са невероятни и ще бъде изградена памет за хора, които обичам, за хората, които обичате, точно като продължаване на живота с 瓮, с отлично качество на гаофао за съхранение на света. ? КАЧЕСТВО : Нашите бижута са изработени ръчно с помощта на уникален керамичен умения.Независимо дали дизайна на нашите продукти или ръководство на потребителя, както и цената, това е вашият най-добър избор. ?ПОДХОДЯЩ : Нашите сувенири ще ви позволи да споделят спомени от вашите близки, с приятели.Чудесно, за да споделя тялото си със семейството си или с приятели.Тя може да се използва за съхранение на кремирани останки на кучета, котки или домашни любимци. ?ВНИМАНИЕ : Това е малка хлебарка, която не може да побере пръстта на възрастен.Той е подходящ, за да раздели пръстта между близки.Той може да се използва и за грижа за благородни трупове на домашни животни. ?Размер : № 1 (височина : 11,5 см, ширина : 6 см, обем на водата около 300 мл), № 2 (височина : 14 cm, ширина : 6,5 см, обем на водата около 500 мл) може да се използва за споделяне на погребението на праха пораснали деца, както и за наследството на ценни домашни любимци. ?ПРОЦЕСЪТ на : Изработка и тази изискана работа са невероятни и ще бъде изградена памет за хора, които обичам, за хората, които обичате, точно като продължаване на живота с 瓮, с отлично качество на гаофао за съхранение на света. ? КАЧЕСТВО : Нашите бижута са изработени ръчно с помощта на уникален керамичен умения.Независимо дали дизайна на нашите продукти или ръководство на потребителя, както и цената, това е вашият най-добър избор. ?ПОДХОДЯЩ : Нашите сувенири ще ви позволи да споделят спомени от вашите близки, с приятели.Чудесно, за да споделя тялото си със семейството си или с приятели.Тя може да се използва за съхранение на кремирани останки на кучета, котки или домашни любимци. ?ВНИМАНИЕ : Това е малка хлебарка, която не може да побере пръстта на възрастен.Той е подходящ, за да раздели пръстта между близки.Той може да се използва и за грижа за благородни трупове на домашни животни.

Други функции

Най-добри сделки