.

.

Поставка за Чадъри RAZZUM, Поставка за Чадъри с 6 Дупки, Здрава Компактна Подвижна Черна Поставка за Чадъри, Държач за Съхранение на Чадъри в Коридора на Хотела на апар?

Поставка за Чадъри RAZZUM, Поставка за Чадъри с 6 Дупки, Здрава Компактна Подвижна Черна Поставка за Чадъри, Държач за Съхранение

BGN 6.80

Брой продукти
На склад

【Универсален багажник за съхранение на】 : Този притежателя поставка за чадъри играе няколко ролиВ него може да поставите не само вашите чадъри, но и бастуни, пешеходни бастуни, мечове, стикове за голф, туристически щеки и детски играчки.Можете да го използвате и като стилен саксиите и произведения на изкуството.Успешният дизайн е добре свършена работа. /Подвижна тава за вода, съдържащ стойка, абсорбира вода от чадър, предпазва от намокряне пода и лесен за почистване. производство, лесно за почистване. / Той е много подходящ за обикновените и малки дългите чадъри, спестяват място в апартамента, къщата или офиса. /Рамка чадър е много подходящ за тесни пространства и ъгли.Поставка за чадъри на входа може да е добре затегнат дълъг чадър и кратък чадър. 【Универсален багажник за съхранение на】 : Този притежателя поставка за чадъри играе няколко роли.В него може да поставите не само вашите чадъри, но и бастуни, пешеходни бастуни, мечове, стикове за голф, туристически щеки и детски играчки.Можете да го използвате и като стилен саксиите и произведения на изкуството.Успешният дизайн е добре свършена работа. /Подвижна тава за вода, съдържащ стойка, абсорбира вода от чадър, предпазва от намокряне пода и лесен за почистване. производство, лесно за почистване. / Той е много подходящ за обикновените и малки дългите чадъри, спестяват място в апартамента, къщата или офиса. /Рамка чадър е много подходящ за тесни пространства и ъгли.Поставка за чадъри на входа може да е добре затегнат дълъг чадър и кратък чадър.Размер на опаковката : 18 см х 12,8 см x 29,5 см/7,09 инча x 5,04 инча x 11,61 инча.

Други функции

Най-добри сделки