.

.

IEUDNS за Многократна употреба Куки Над Врата, Стойка за Съхранение на Гъба, Подобрения на Дома с 2 Куки, Държач за Ключове, рамка, която да Закачалка за Кухня, Уличен Ша?

IEUDNS за Многократна употреба Куки Над Врата, Стойка за Съхранение на Гъба, Подобрения на Дома с 2 Куки, Държач за Ключове, рамка,

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Модерен и стилен дизайн : изключително компактен и здрав, над врати куки с 2 куки може да се съхранява и да си неща или стенен артистичен декорМатериал : Стенен куки са произведени от висококачествена неръждаема стомана, дълготрайни, издръжливи и высокопрочные.Употреба : идеален за захващане на палта, шапки, чаршафи, чанта, чадър, халат, шапки и т. Причина : Може да се монтира в банята, спалнята, выдвижном кутия, кухня, коридор и гараж за съхранение на вашите вещи.Лесна инсталация : Подходящ за врати, шкафове, фоайета, коридори, коридори и офиси.Модерен и стилен дизайн : изключително компактен и здрав, над врати куки с 2 куки може да се съхранява и да си неща или стенен артистичен декор.Материал : Стенен куки са произведени от висококачествена неръждаема стомана, дълготрайни, издръжливи и высокопрочные.Употреба : идеален за захващане на палта, шапки, чаршафи, чанта, чадър, халат, шапки и т. Причина : Може да се монтира в банята, спалнята, выдвижном кутия, кухня, коридор и гараж за съхранение на вашите вещи.Лесна инсталация : Подходящ за врати, шкафове, фоайета, коридори, коридори и офиси.Описание : - Материал : Стенен куки са произведени от висококачествена неръждаема стомана, дълготрайни, издръжливи и высокопрочные. - Модерен и стилен дизайн : изключително компактен и здрав, над врати куки с 2 куки може да се съхранява и да си неща или стенен артистичен декор. - Лесна инсталация : подходящ за врати, шкафове, фоайета, коридори, коридори и офиси. - Причина : Може да се монтира в банята, спалнята, выдвижном кутия, кухня, коридор и гараж за съхранение на вашите вещи. -Употреба : идеален за захващане на палта, шапки, чаршафи, чанта, чадър, халат, шапки и т. Параметри : -Материал : неръждаема стомана Размери : 14 см x 6 см/5.36inch Опаковката включва : 1 вратата на куката.

Други функции

- Material:
Stainless Steel
Size Chart:
14cmx6cm/5.51inchx2.36inch:
Package Includes:
1 Door Hook:
Най-добри сделки