.

.

Бутилка за Еднократна употреба във формата На Цвете Hemoton, Празна Бутилка с Помпа за Муса от Пластмасова Пяна, Дозатори за Течен Сапун, Прозрачна Бутилка С Помпа за Р?

Бутилка за Еднократна употреба във формата На Цвете Hemoton, Празна Бутилка с Помпа за Муса от Пластмасова Пяна, Дозатори за

BGN 4.83

Брой продукти
На склад

Изработен от качествени материали опаковка за пенящегося сапун компактен размер, лесно да го носите със себе сиОпаковки пенящегося сапун лесно се побират в една чанта, пакет за памперси или детска раница.Уплътнение флакона премахва течове, така че можете спокойно да сложи бутилка в чантата си, без да се притеснявате за вытекании течност от опаковка за сапун на пяна. идеалният контейнер за разпенване на опаковка за сапун за пътувания, туризъм, пътуване и т. чудесно за съхранение на собствения си течен сапун.Той може да произвежда пенообразователь за сапун във формата на цвете, създаващ повече радост и забавление.Характеристики Материал PETG, PP - Размер на 15, 70 X6, 70 X6, 70 см - Капацитет 250 мл Опаковка включва 1 бр. бутилка за образуването на пяна.

Други функции

Най-добри сделки