.

.

12ШТ Хелоуин-Томбола-Грим-Временна-Татуировка, 2022 Нов Хелоуин Клоун Ужас Устата Татуировки, Временни Татуировки Етикети, Актуализация на Етикети за Лице Томбола По?

12ШТ Хелоуин-Томбола-Грим-Временна-Татуировка, 2022 Нов Хелоуин Клоун Ужас Устата Татуировки, Временни Татуировки Етикети, Актуализация

BGN 5.41

Брой продукти
На склад

[Стикери с татуировки на Хелоуин] : Цветни временни татуировки за Хелоуин, изработени от екологични материали и са безопасни за използванеКрасиви и реалистични временни татуировки с елементи на Хелоуин, за да създаде своя уникална индивидуалност. [Татуировка усмивки на Хелоуин] : Стикери с татуировки изглеждат много реални и естествени, 3 D външен вид прави реалистична татуировка от сравнително ярки етикети.Парти в чест на Хелоуин ще насърчи тези дейности, отлични фалшиви татуировки могат да направят хората подобни на вампири и зомбита. [Водоустойчиви и издръжливи] : за Грим временни татуировки на Хелоуин се различава смущаваща, водоустойчив и дълготраен ефект, какво ви прави най-популярният и уникален човек в страната. [Лесно се нанася и отстранява] : Татуировки за лице на Хелоуин лесно се нанася върху кожата и внимателно смачиваются гъба, удобно да ги изтривате, ополаскивая вода или други почистващ средства, те са безопасни за кожата и не вредят. [Широко приложение] : чудесно за костюмирани партита за Хелоуин, срещи, косплеев, проекти на декоративно-приложното изкуство, украса за партита и т. Подходящ за нанасяне на ръка, лицето, четка, шията, рамото или където и да отидете. [Стикери с татуировки на Хелоуин] : Цветни временни татуировки за Хелоуин, изработени от екологични материали и са безопасни за използване.Красиви и реалистични временни татуировки с елементи на Хелоуин, за да създаде своя уникална индивидуалност. [Татуировка усмивки на Хелоуин] : Стикери с татуировки изглеждат много реални и естествени, 3 D външен вид прави реалистична татуировка от сравнително ярки етикети.Парти в чест на Хелоуин ще насърчи тези дейности, отлични фалшиви татуировки могат да направят хората подобни на вампири и зомбита. [Водоустойчиви и издръжливи] : за Грим временни татуировки на Хелоуин се различава смущаваща, водоустойчив и дълготраен ефект, какво ви прави най-популярният и уникален човек в страната. [Лесно се нанася и отстранява] : Татуировки за лице на Хелоуин лесно се нанася върху кожата и внимателно смачиваются гъба, удобно да ги изтривате, ополаскивая вода или други почистващ средства, те са безопасни за кожата и не вредят. [Широко приложение] : чудесно за костюмирани партита за Хелоуин, срещи, косплеев, проекти на декоративно-приложното изкуство, украса за партита и т.

Други функции

Най-добри сделки