.

.

Набор от увеличительных стъкла с осветление XJJZS. Най-добрата лупа с осветление за по-възрастни хора, страдащи от дегенерация на макулата, за четене и за любители (Ра?

Набор от увеличительных стъкла с осветление XJJZS. Най-добрата лупа с осветление за по-възрастни хора, страдащи от дегенерация на макулата,

BGN 11.01

Брой продукти
На склад

★ Лесна употреба - Голям перлено бял превключвател е полезен за възрастни хора с артрит на пръстите си, а дръжката е здрава и износостойкая ★ Ръчно увеличително стъкло : ръчна лупа с диаметър от 10 X 60/70/80 mm. ★ Ръчно увеличително стъкло, ергономичен дизайн, добър баланс, лесен захват - не е твърде тежък и не е твърде лесно. ★ HD-лупа, обектив от кристално чисто стъкло : Благодарение на функцията защита от надраскване този висококачествен стъклен обектив позволява получаване на висококачествени изображения без изкривявания. ★ Преносимо увеличително стъкло, лесен за използване метална писалка-което го прави идеален лупата за четене на книги или за детски loop.Параметри : Име на продукта : Свалящ се увеличительная лупа HD Материал лупи : метал Тегло на преносим с увеличително стъкло : 124 Увеличение : 10 пъти Огледален диаметър : 60 mm/70 mm/ 80 mm Размер на увеличително стъкло : общ -185 мм дръжка 100 мм Продуктът е произведен в естествената си форма и може да има малка разлика в цвета.Ръчно измерване размери може да има грешка в 1-2 виж цвят : Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т. може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока.

Други функции

Най-добри сделки