.

.

Основна материя за Тафтинга 85 x 80 с прилага линии - BESGEER-Плат за Тафтинга Килими, Плат за Оверлока по-Голям размер Monks за пистолет за Тафтинга, Плат за тафтинга килими ?

Основна материя за Тафтинга 85 x 80 с прилага линии - BESGEER-Плат за Тафтинга Килими, Плат за Оверлока по-Голям размер Monks за

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

✅ 【МАРКИРАНИ с ЖЪЛТА ЛИНИЯ】 На това парче килим тъкан чрез всеки 5 см правоотношение жълтата линия за обзавеждане за маркиране и тафтинга, улесняваща изпълнението на вашите проекти (Забележка : Колкото по-плътен плат за тафтинга, толкова однороднее ще бъде килим с дрямка. ✅ 【ЧУДЕСЕН подарък】 Плат за килими с дрямка BESGEER - най-добрият избор за семейството и приятелите, които обичат бродерии и изкуство тафтинга, както и креативен подарък за семейството или приятели, за специални празници, като Коледа и рождени дни. ✅ 【ИЗПОЛЗВАНЕТО на】 Плат BESGEER monks за пистолет за тафтинга подходящ за тафтинговой машини, пистолет за тафтинга, килим пистолет, тафтингового изкуство, перфорационной игла, килим удар, машинна бродерия и текстил за бродерия със собствените си ръце. ✅ 【ПЛАТ ЗА ТАФТИНГА ЗА НАЧИНАЕЩИ】 Използването на тъкани с ниско качество може да доведе до разкъсване на тъкани за тафтинга.Нашата начална плат за тафтинга премиум-клас е изработена от 100% полиэстерового памук, износостойка и трайна, и я лесно пробива тафтинговыми машини при тафтинге.Като индустриален стандарт за използване с тафтинговыми играчки, тази тъкан търговско качество лека и мека, но по-здрав от плат монк за тафтинга килими, чул или лен. ✅ 【ВИСОКА ПЛЪТНОСТ】 Тъкан с ниска плътност не позволяват на вашата пряже задържат в тъканта, поради тази причина ние увеличихме плътност на нашата плат за тафтинга килими, за да се гарантира залепване на прежди.Нашият висококачествен плат с дрямка има плътност 26x26 шева на квадратен инч.Ако случайно мушкам с не толкова края на конец при производството на тафтинга, можете да дръпнете конеца и да продължи да прави това, след като представи тъкан.

Други функции

Най-добри сделки