.

.

Прозрачен калъф ProCase Galaxy A51 (версия 4G) 6,5 2019 година на издаване, тънък, Лек Хибриден броня с кристали, устойчив на удари, противоскользящий и който предпазва от надрас?

Прозрачен калъф ProCase Galaxy A51 (версия 4G) 6,5 2019 година на издаване, тънък, Лек Хибриден броня с кристали, устойчив на удари,

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Корпусът е изработен от материал КОМПЮТЪР, има солидна панел в твърди корици и изглежда по-прозрачен, отколкото обикновени капаци, изработени от силикон или TPUТой също така е по-устойчив на пожелтению, осигуряване на дълъг чист вид.Тактилни седалките на бутон за защита от прах и мръсотия.Точни деколтета осигуряват лесен достъп до високоговорителя, камера и други пристанища.Устойчива на плъзгане и гъвкава рамка от TPU позволява лесно да поставите и извадите телефона, като същевременно осигурява по-голям захват. конструкция с вдигнати первази предпазва екрана на вашия телефон и фотоапарат от контакт с плоска повърхност, за допълнителна защита от надраскване и повреди.Лек, тънък и удобен за джоба дизайн не добавя допълнителен обем. ?【Съвместимост само】 Прозрачен капак предназначена изключително за Samsung Galaxy A51 4 G версия на 6,5" 2019 г. съобщение (модел : SM-A515), не е съвместим с Galaxy A51 5 G версия 6,5" 2020 г. съобщение (модел : SM-A516) или други модели телефони.Моля, моля, проверете вашата модела на телефона преди закупуването. ?【Пълна защита】 Комбинация гъвкаво TPU и КОМПЮТЪР с устойчиво на надраскване покритие осигурява двойна защита от надраскване, удари и падане. ?【Дизайн със защита от надраскване】 релеф на надвеси отпред и отзад защита на екрана и задния панел от надраскване. ?【Подобряване на сцеплението】 Страничната противоскользящий TPU предоставя телефона си на по-голямо сцепление. ?【Пълен достъп до всички функции на】 - Добри деколтета, за говорител, камера и други портове.Прозрачен калъф Pro Case разработен специално за Samsung Galaxy A51 6,5". Висококачествени материали и първокласен дизайн осигуряват дълголетие, а высокопрозрачный корпус показва вашия телефон в първоначалната си красота.Този лек и тънък калъф - перфектна комбинация от стил и защита за тези, които не иска да жертва стила в името на защита.

Други функции

Най-добри сделки