.

.

Резервни части за замяна на ЙОНГ Делото със Странични бутони и обектива на камерата за Galaxy J8 (2018 г.), J810F/DS, J810Y/DS, J810G/DS (черен) Резервни части (Син цвят)

Резервни части за замяна на ЙОНГ Делото със Странични бутони и обектива на камерата за Galaxy J8 (2018 г.), J810F/DS, J810Y/DS, J810G/DS (черен)

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Ние ви препоръчваме да инсталирате тази подробност в професионален мобилен сервизМоля, уверете се, че това е правилната детайл, преди да купите.Изпратете рамките на 2-3 работни дни след потвърждаване на плащането.Тествайте Един след друг, идеално.Той се използва за замяна на счупения, не работещ вибратор за нов.Задната част на кутията със странични бутони и обектива на камерата за Galaxy J8 (2018 г.), J810 F/DS, J810 Y/DS, J810 G/DS (черен).Ние ви препоръчваме да инсталирате тази подробност в професионален мобилен сервиз.Моля, уверете се, че това е правилната детайл, преди да купите.Изпратете рамките на 2-3 работни дни след потвърждаване на плащането.Тествайте Един след друг, идеално.Той се използва за замяна на счупения, не работещ вибратор за нов.Задната част на кутията със странични бутони и обектива на камерата за Galaxy J8 (2018 г.), J810 F/DS, J810 Y/DS, J810 G/DS (черен).Ние обещаваме, че продаваме продукти с високо качество, както и всички продукти ние ще тества преди изпращане. Подмяна на задния капак за Samsung Galaxy J8 (2018)/J800 F2. Замяна на счупена или неработоспособную задния капак на корпуса на новия 3. Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите 4. Силно препоръчваме професионално инсталиране.Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон, които можете да нанесете по време на смяна на резервни части. Цялата пратката се изпраща на каса на пратката, за да потвърдите, че можете да получите добра стока, и я получите в кратки срокове.

Други функции

Най-добри сделки