.

.

Увеличително стъкло - Лупа за закрепване на главата ANDSTON с подсветка, 2 led скоба за професионално бижута с увеличително стъкло и превръзка на главата взаимозаменяем?

Увеличително стъкло - Лупа за закрепване на главата ANDSTON с подсветка, 2 led скоба за професионално бижута с увеличително

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

★【 5 Различни Увеличительных лещи】★ Увеличителни очила на главичката с 5 сменяеми обективи с увеличаване на 1,0 X 1,5 X 2,0 X 2,5 X 3,5 X могат да отговаря на различни изискванияИдеални led лупи hands free за часовникари, занаятчии, зъболекари, електротехници, моделистов, любители, лупа за цялостна работа. ★ 【 Регулируема лупа със светлината】 ★ Редуват носенето му като точки или превръзка на главата.Приложен главоболие колан може лесно да се приложи, за да се гарантира по-надеждна кацане.Гъвкави слот за лещи увеличительных очила ви позволява да регулирате разстоянието между очите ви и леща, за различни нужди, за да се гарантира точно попадение на източника на светлина на повърхността на разглеждания обект.Тази лупа със светлинна лампа може да се използва като налобного фенер през нощта.(3 AAA батерии са включени в комплекта). ★ 【Увеличителни очила хуманно дизайн със светлината за удобство от носенето на】 ★ Удобни рамки за очила, за по-надеждна кацане.Що се отнася до носимого с увеличително стъкло, можете да го носите със стъклени крака или подмяна на краката на ластик.И двата начина са предназначени за това, за да се чувствате удобно, понижава налягането на носа и заснет умора. ★【 Широко се използва】★ Отделни лещи /увеличители за фиксиране на главичката могат лесно да бъдат сглобени и разглобени.Идеална гарнитурная лупа за работа в близък план, например, зъболекари, електротехници, бижутери, за шиене, бродерия, красота, живопис и възрастните хора. ★ 【100% ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ - 30-ДНЕВНА ГАРАНЦИЯ за ПЪЛНО ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ】 ★ Ако имате някакви въпроси или някакви проблеми при използването на тази лупи, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне. "Добавите в кошницата" точно сега.Тази главоболие лупа със сменяеми обективи 5 бр., които могат да увеличат елементи от 1x до 3,5 x. Идеален за стоматолози, електротехници, бижутери, шиене, бродерия, красота, живопис и възрастните хора.

Други функции

Най-добри сделки