.

.

Преносим Терариум с Кактусовыми Растения, 2 бр. Растения за Влечуги, Декор на Терариума - 5,5 инча, Имитация на Кактусового Растения, Пейзаж Украса за Костенурка, Гуще?

Преносим Терариум с Кактусовыми Растения, 2 бр. Растения за Влечуги, Декор на Терариума - 5,5 инча, Имитация на Кактусового Растения,

BGN 7.27

Брой продукти
На склад

- Реалистична симулация на растенията, което може да помогне за намаляване на стреса на домашни любимциСъздавайте естествено скривалище за влечуги и земноводни, добавяне на веселие в техния живот. - Това е украса под формата на кактус, изработени от пластмаса, тя запазва формата си и не избледнява.Не замърсява качеството на водата, не причинява вреда на здравето на домашните животни.Материалът е мек и не поцарапает кожата. - Оборудвано утяжеленным основание, е ярко украса от кактус постоянно поддържа жива и естествена живот във вашия терариума.Подходящ за гущери, гекони, костенурки, змии и други влечуги. - Изкуствени растения се различават от живи растения, изкуствени аквариумни растения, те не стават по-големи и ще останат красиви през цялото време, и не трябва време, за да се грижи за резитба.Те не гният във водата, която може да се използва в продължение на дълго време. - Размер на този пустинен кактус е 5, 50 X2, 24 X2, 24 инча / 14, 00 X5, 70 X5, 70 см, и той е подходящ за използване в терариуми, аквариуми с влечуги или като декорация на дома.

Други функции

Най-добри сделки