.

.

Инструмент за пробиване на кожата Alepaxs, Професионален Инструмент за Пробиване на кожата, 6 Размери на отвори за тежки колани, Перфоратор за кожа-плат за бродерия и С?

Инструмент за пробиване на кожата Alepaxs, Професионален Инструмент за Пробиване на кожата, 6 Размери на отвори за тежки колани,

BGN 9.31

Брой продукти
На склад

【V-образен прорезна дизайн】 Остър твърди перфоратор с нов V-образен дизайн на рязане край, много лесно пробивание за една секунда, здрав и издръжлив, регулирайте размера на отвора за игла на тавата за перфорация по всяко време с помощта на шест двустранен ключ на дръжката, не е запушен и перфорируется без лепкави 【Регулируема Многоразмерный punch】Този перфоратор за кожата бързо и Лесно се чупи на остри, точно 6 кръгли дупки с различни размери, с размер 2 мм, 2,5 мм, 3 мм, 3.5 мм, 4 мм и 4,5 mm. за кожа, картон, пластмаса, плат, картон, хартиени папки. 【Тежкотоварни набор от дыроколов】 Лесно пробиване мед, алуминий, желязо и т. с Дебелина по-малко от 0,05 мм, работно съвет представлява кух стоманен цилиндър с V-образно остър кръгло острие, подобно на нож, лесно пробиване на отвори с помощта на двоен лост, экономящего усилие, облекчава умората на китката, повтарящи се работи не причинява болка в ръцете или на мехури. 【Регулируема локатор разстояния】 Инструмент за пробиване на дупки с регулируемо разстояние, поддържа определяне на разстоянието между дупката и чужбина, по-точно пробивка и по-аккуратная перфорация, улесняват работата на вашия поделочного изделия.Не е необходимо да се измери с линия отново и отново. 【Поддръжка на широко използван】 Идеалният инструмент за пробиване на дупки за колани, чанти, ленти за часа, шорных изделия, греди за домашни любимци, картички или проект "Направи си сам". многократно използване с 6 размери дупки.Отличен за бродерия, хоби, направи си сам.Регулируема перфорационная плоча осигурява по-добра стабилност и по-голям контрол при пробивании кожа, пластмаса, плат, картон, гума, полиуретан, текстил, коприна и много други материали. Здрав и издръжлив. Нов V-образен дизайн на рязане край. Игла за перфорация вече не е куха, и това е остър солиден удар. Лесно пробиване на кожата и други материали. Шест игли удар на много остър и широко се прилагат. Регулируем размер на дълбочината на : 0,27-0,82 инча. Не е необходимо да се измери с линия отново и отново. Дизайн перфоратор с регулируемо разстояние. Задайте разстояние, за да перфорация е по-точно и подредено в редици. Направете си поделку по-завладяващ. При използване на тази лента удар уверете се, че размерът на отвора отговаря. това ще удължи живота и да се получи идеално точни кръгли дупки.

Други функции

Най-добри сделки