.

.

David accessories Лазерни Прозрачни Листове от Изкуствена кожа от Изкуствена Кожа-плат, 6 бр 7,7 x 12,9 (20 см x 33 см) DIY Занаятите в Различни Цветове за Бантов за Коса (Лазерен проз?

David accessories Лазерни Прозрачни Листове от Изкуствена кожа от Изкуствена Кожа-плат, 6 бр 7,7 x 12,9 (20 см x 33 см) DIY Занаятите

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

? Прозрачна кожа материал : PVC плат с лазерно холограмен печат, размера на всеки лист : 7,7 х 12,9" (20 см x 33 см) ?Кожени кърпи от плат с лазерно печат : предлага се в 6 различни цвята, като на снимката, 7 бр. ?Кожена мека кърпа за направата на всякакви бантов, аксесоари за коса, не е сгънат, може да бъде изрязана с ножици и не истирается.Може да бъде сшита на ръка или на пишеща машина. ? Идеален за производството на калъфи за телефони, лъскави чанти, калъфи и други шевни изделия, но тази материя не е толкова мека, на допир текстура тъкан, подобна на платно, тя е малко жестковата. ? Моля, обърнете внимание : поради самия материал кожени кърпи имат лека миризма, моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.David accessories Лазерни прозрачни листове от изкуствена кожа, Плат от изкуствена кожа 76 парчета 7,7 "x 12,9" (20 см x 33 см) DIY Занаятите в Различни цветове за banta за коса Материал прозрачна кожа : плат PVC с лазерно холограмен печат, размера на всеки лист : 7,7 х 12,9" (20 см x 33 см Плат с лазерно печат Кожени листове : предлага се в 6 различни цвята, като на снимката, 6 бр. Тъкан от кожзама мека за направата на всякакви бантов, аксесоари за коса, не е сгънат, може да бъде изрязана с ножици и не истирается.Може да бъде сшита на ръка или на пишеща машина Е идеална за производство на калъфи за телефони, лъскави чанти, калъфи и други шевни изделия, но тази материя не е толкова мека, на допир текстура тъкан, подобна на платно, тя е малко жестковата Забележка : поради самия материал кожени листове, имат лека миризма, моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Други функции

Най-добри сделки