.

.

Златна Чаена Лъжичка с Метална основа във формата на Лебед, Държач с Организатора на 6 Лъжици, Сервировочная Бар Десерт Лъжица от Неръждаема Стомана за Торта, Маса, ?

Златна Чаена Лъжичка с Метална основа във формата на Лебед, Държач с Организатора на 6 Лъжици, Сервировочная Бар Десерт Лъжица от Неръждаема

BGN 5.66

Брой продукти
На склад

【Че получавате】 Вие ще получите 1 поставка с лебед и 6 супени лъжици, достатъчно за ежедневните нуждиСъдове добре изработена и красива рамка.Идеален подарък за сватба или вашите приятели и семейството. 【Материал】 Лъжица-титуляр на Swan Base изработени от неръждаема стомана и метал, които са трайни и устойчиви на корозия, както и гладка повърхност осигурява удобство в ръка. 【Размер Размер лъжици : прибл.5 cm / 5,1 x 1 инч. След употреба трябва подсушете с вода.Интегриран дизайн, лесен за почистване. 【Уникален дизайн】 Прибори извършва от основата във формата на лебед.Това е не само съдове за готвене, но и за украса.Това е най-добрият избор за прием на гости, този елегантен съдове за готвене да се направи дълбоко впечатление на вашите гости. 【Широко приложение】 Кафеена лъжичка десерт може да се използва за пиене на чай за пиене или ядене на десерти, предястия, салати и плодове.Може да се използва за украса на ресторанти, кафе-барове и кухни.Параметри : Материал : неръждаема стомана и метален държач лъжици във формата на лебед Размер : 15,5x5x7,5 см / 6,1x2x2,95 инча Размер лъжици : прибл.5 cm / 5,1 x 1 мм Цвят : златен и След употреба трябва да се подсушете с вода.Прекрасен подарък : Съдове добре изработена и красива рамка.Идеален подарък за сватба или вашите приятели и семейството.Пратката включва : 6 опаковки * лъжици на 1 опаковка * държач за лебед, Обърнете внимание : 1. Не използвайте стоманени топки при пране. Моля, не се накисва в силни киселини и усложнения. Моля, не царапайте го твърди инструмент, за да не повредите покритието. Поставка за лебед не може да се мие в съдомиялна машина 5. Допуска се грешка при измерване около 1-2 виж 6. Поради различни дисплеи действителният цвят може леко да се различават от изображението.

Други функции

Material:
stainless steel and metal
Swan shape spoon holder size :
15.5 x 5 x 7.5 cm / 6.1 x 2 x 2.95 in
Spoon size:
approx. 13 x 2.5 cm / 5.1 x 1 in
Color:
Gold
Need to clean after use, wipe dry water. :
Wonderful Gift:
The tableware is well made and beautifully styled. A perfect gift for wedding or your friends and family. :
Package include:
6 pack * spoons :
1 pack * swan holder :
Notice:
1. Do not use steel balls when washing. :
2. Please do not soak it in a strong acid and alkali liquid. :
3. Please do not scratch it with a hard tool to avoid damaging the plating. :
4.The swan base cannot be put into the dishwasher :
5.Please allow about 1-2 cm measurement error. :
6.Because of the different displays, actual color may vary slightly from image. :
Най-добри сделки