.

.

Набор от прихваток и Стелки Комплект Каботажните (пакет от 6), Поставки за горещи прихваток Нитяного тъкат Горещи Подложки за Тенджери и Тигани Горещи подложки за к?

Набор от прихваток и Стелки Комплект Каботажните (пакет от 6), Поставки за горещи прихваток Нитяного тъкат Горещи Подложки за Тенджери

BGN 7.99

Брой продукти
На склад

【Ценна опаковка】 - Можете да закупите 6 многократно топлоустойчива постелки в различни цветове, които можете да използвате за поставяне на такива предмети като чаши и чинии 【Висококачествени материали】-Уплътнение, изработени ръчно от 100% чист памучен конец.Той притежава добро водопоглощением и маслостойкостью.Лесно за почистване, ако изплакнете с вода, след това изстискайте сухи. 【Многократно използване на】 Тази на тъканта, поставка извършва в плетеном стил, за да се предотврати свличане на чаши и намаляване на шум от нея.Много подходящ за семейства, кухни, ресторанти, хотели, вечери на открито, както и сватбени тържества. 【Начало декор】С уникален дизайн, той е подходящ за декорация на вашия дом, офис, бар.Идеален като топъл подарък за дома или за декорация на кухня. 【Чудесен подарък】-подходящ като подарък за младоженци, подарък за домакинята, подарък за рожден ден, подарък за деня на майката, празничен подарък, коледен подарък, подарък за нов дом, за вашата съпруга, майка, сестра, дъщеря, приятелка и още много други. 【Ценна опаковка】 - Можете да закупите 6 многократно топлоустойчива постелки в различни цветове, които можете да използвате за поставяне на такива предмети като чаши и чинии. 【Висококачествени материали】-Уплътнение, изработени ръчно от 100% чист памучен конец.Той притежава добро водопоглощением и маслостойкостью.Лесно за почистване, ако изплакнете с вода, след това изстискайте сухи. 【Многократно използване на】 Тази на тъканта, поставка извършва в плетеном стил, за да се предотврати свличане на чаши и намаляване на шум от нея.Много подходящ за семейства, кухни, ресторанти, хотели, вечери на открито, както и сватбени тържества. 【Начало декор】С уникален дизайн, той е подходящ за декорация на вашия дом, офис, бар.Идеален като топъл подарък за дома или за декорация на кухня. 【Чудесен подарък】-подходящ като подарък за младоженци, подарък за домакинята, подарък за рожден ден, подарък за деня на майката, празничен подарък, коледен подарък, подарък за нов дом, за вашата съпруга, майка, сестра, дъщеря, приятелка и още много други.

Други функции

Най-добри сделки