.

.

SEFAX 2 Нива, Ъглови Стелажи За Кухненски Шкафове, Органайзер за Баня, Органайзер за Грим, Организация и съхранение на Козметични Плотове Под Мивката, Организаторите, ?

SEFAX 2 Нива, Ъглови Стелажи За Кухненски Шкафове, Органайзер за Баня, Органайзер за Грим, Организация и съхранение на Козметични Плотове Под

BGN 7.28

Брой продукти
На склад

* 【Невероятна икономия на място】 Този органайзер за баня е идеална за съхранение на вашите ежедневни принадлежности за баня или кухняКогато имам тази многофункционална полк-органайзер, аз вече не се притеснявам за изправност на работния плот! 2-ниво дизайн, можете да поставите по-големи обекти. *【2-ниво органайзер за плота в банята】Повърхността на дъската е изработена от метал, който е по-экологичен и по-текстурирован от други материали!. *【Мюфтия-функционален】 От застояла багажник толкова много приложения!Прост дизайн може перфектно се комбинира с повечето стилове на обзавеждане.Той е много подходящ за настаняване в банята, кухнята, хола, офиса и на други места.Може да се използва като малък стелажи за съхранение на притежателя козметични организатор, горна организатор на тоалетката, на кухненските рафтове за подправки, рафтове и така нататък. * 【Перфектен размер】 : идеален размер за съхранение на вашите ежедневни принадлежности за баня или кухня.Улеснява разделянето и организирането на стоки от първа необходимост за баня. Двуетажно полици за съхранение на козметика, почистващи агенти средства за лице, средства за измиване на тялото, сапун, лосион и още много други.Това е добро място за съхранение под мивката в банята и в кухнята.Чудесен тава за парфюми на тоалетката масичката. * Добре дошли в моя магазин, ние сме щастливи да ви помогне, моля да ми изпратите някакви въпроси, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Спецификацияназвание на продукта : Органайзер за баня плотове Материал изделия : МеталЛразмер изделия : 22*31 Смприменяется до : Комоду, туалетному умывальнику Опаковката включва : 1 * Органайзер за баня плотове 【Следпродажбено обслужване, без проблеми】: Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Други функции

Най-добри сделки