.

.

INJIE Кутия за съхранение на Бижута, Изкуствена Кожа, Ковчег за Бижута, Органайзер, Ретро Подарък Калъф, Чанта, Колие, Пръстен, Подарък за Рожден Ден, Подарък Сватба, Би?

INJIE Кутия за съхранение на Бижута, Изкуствена Кожа, Ковчег за Бижута, Органайзер, Ретро Подарък Калъф, Чанта, Колие, Пръстен,

BGN 20.94

Брой продукти
На склад

Модерен и универсален ковчег за бижутаИдеален размер лесно се побира във всяка чанта, куфар и раница, което го прави идеален за пътуване.Най-добрите подаръци за приятелки, дъщери, съпруги и приятели за Коледа, рождени дни, годишнини и Св.Красиви цветове, високо качество и трайност, дебелина и стабилност, лекота на управлението и съхранението на любимите си бижута.Повърхността на вязаного кадифе има ефект бръчки и силен триизмерен ефект, който може много добре да защитят комфорт и украса.Скелетна конструкция, дизайн с голям капацитет, разделено склад.Идеален подарък за рождения ден на себе си или на приятел - това е идеална ковчег за вашите скъпоценни бижута.Модерен и универсален ковчег за бижута.Идеален размер лесно се побира във всяка чанта, куфар и раница, което го прави идеален за пътуване.Най-добрите подаръци за приятелки, дъщери, съпруги и приятели за Коледа, рождени дни, годишнини и Св.Красиви цветове, високо качество и трайност, дебелина и стабилност, лекота на управлението и съхранението на любимите си бижута.Повърхността на вязаного кадифе има ефект бръчки и силен триизмерен ефект, който може много добре да защитят комфорт и украса.Скелетна конструкция, дизайн с голям капацитет, разделено склад.Идеален подарък за рождения ден на себе си или на приятел - това е идеална ковчег за вашите скъпоценни бижута.Номер на модел : 2022 Тегло на продукта : 1 грам Добре дошли, за да споделят и да оставят коментари, да ви предоставим най-добрите услуги и продукти.Име на продукта : Ковчег за бижута изделийматериал : кожа, армированная тънки влакна, скелетна дъска от синтетични влакна, обшитая плетиво кадифена кърпа, фитинги с роликовым покритие.Нето тегло : 3 кг съвети : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. Изключение на стоки, различни от стоките в снимките на продукта. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят леки хроматични аберации, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер, посочен при ръчно измерване, е възможно отклонение от 1-3 cm, моля, позволете, да ви благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.

Други функции

Най-добри сделки