.

.

Нагревательная лампа с една крушка за хранене 250 W, Лампа за Затопляне на храна, Нагревател за Шведска маса, Лампа за Пържени картофи, Пържени ястия, Пица, Понички, Па?

Нагревательная лампа с една крушка за хранене 250 W, Лампа за Затопляне на храна, Нагревател за Шведска маса, Лампа за Пържени

BGN 251.40

Брой продукти
На склад

Нагревателни лампи за хранителни продукти имат регламентирана височина, което позволява да ги използват за поддържане на храната топла в различни посокиНагревателни лампи отделят достатъчно топлина и запазват храни, като пържени картофи, пиле, топли и пресни.Работен плот означава, че тя може да се поставят върху всеки продукт, като например месото на дъска за станцията.Лекотата на използване и поддръжка. търговски топлинна лампа е снабден с превключвател за включване и изключване на устройството, които може да управлява всеки служител.Идеален за използване в бюфета, в търговски кухнята или в ресторанта. Благодарение на подгряващата лампа food warmer приготвени пържени ястия ще бъдат топли и пресни.Нагревателни лампи за хранителни продукти имат регламентирана височина, което позволява да ги използват за поддържане на храната топла в различни посоки.Нагревателни лампи отделят достатъчно топлина и запазват храни, като пържени картофи, пиле, топли и пресни.Работен плот означава, че тя може да се поставят върху всеки продукт, като например месото на дъска за станцията.Лекотата на използване и поддръжка. търговски топлинна лампа е снабден с превключвател за включване и изключване на устройството, които може да управлява всеки служител.Идеален за използване в бюфета, в търговски кухнята или в ресторанта. Благодарение на подгряващата лампа food warmer приготвени пържени ястия ще бъдат топли и пресни.

Други функции

Най-добри сделки