.

.

Yoyorule 58 Опаковане. Необходим За домашно Пътуване за Шиене, определени За Бродерия на кръстат бод Кутия за Бродерия Набор от Инструменти За Шиене САМ Шевни Принадлеж?

Yoyorule 58 Опаковане. Необходим За домашно Пътуване за Шиене, определени За Бродерия на кръстат бод Кутия за Бродерия Набор

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

ИДЕАЛЕН КОМПЛЕКТ за ШИЕНЕ - Комплект съдържа всички необходими инструменти, необходими за извършване на основен ремонтЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА.Теми, които не отпадат, когато вие ще откриете калъф, игла в отделен запечатан кашон за сигурност, както и други елементи, здраво закрепени привлекателни черни гумени ленти.Независимо дали игли, конци, ножици, копчета, напръстник, нитевдеватель, изкормвача шевове и всички инструменти за шиене, всички внимателно опаковано и готово за употреба. интелигентен И КОМПАКТЕН - компактен дизайн позволява удобно да го носите със себе си навсякъде, където и да отидете.С този набор от в чантата, никога не трябва да се търси шивач за основен ремонт, бъдете по-самодостаточны и се грижи за малък ремонт себе си.ПОЛЕЗЕН ПОДАРЪК - Комплект за шиене - невероятен подарък за редовни пътници, на мама, на баба, на турист, малки момичета!Комплект еднакво добър за употреба както от мъже, така и жени, и това определено е нещо, което хората биха искали да ползват.Характеристика : 100% Новост и високо качество на Открито Размер : 23*16*2.5 (Д*Ш*В) Затворен Това : 12*16*2.5 (Д * Ш * В) Включва в себе си всичко, което ви трябва повече на Помещение включва : 1 Чанта 58 опаковки, необходими за дома комплект за шиене, кутия за бродерия на кръстат бод.

Други функции

Най-добри сделки