.

.

Филтър V60 за 100 грама, Конусни филтри за кафе, за 1-4 чаши за Еднократна употреба за преливане (Размер 02 Натурален небеленый)

Филтър V60 за 100 грама, Конусни филтри за кафе, за 1-4 чаши за Еднократна употреба за преливане (Размер 02 Натурален небеленый)

BGN 5.43

Брой продукти
На склад

【РАЗМЕР】: пролет конус хартия за филтър № 2 V60 е стандартен размер за пивовари, филтър за кафе № 2 е с радиус на 4,7 инча 【Уникален дизайн на опаковки】: Нашата опаковъчна кутия има отвор от едната страна на кутията, което може да се използва за отваряне и затваряне на кутията.Поддържайте хартиени филтри се поддържат чисти, и на тях ще бъде лесно да се научи. 【Просто използвайте и почистите - само с една стъпка!】: Дали сте у дома или в офиса, винаги можете да се насладите на прясно и вкусно кафе.Всяка филтърна хартия за еднократна употреба, което улеснява почистването. 【100% БЕЗОПАСНО】:е Изработен от чиста естествена първична дървесна маса.Не съдържа химикали, лепила, формалдехид, TCF (изцяло без хлор), Небеленый. 【Високо качество】 : Всеки път, когато издърпайте филтър за кафе, тя може лесно да отворите и се разпределят по капельнице.Пълно опъване, и му е трудно да се прекъсне. 【Плътен вкус】: Филтърна хартия премахва голяма част от масло и кафе на частици.Тези масла правят кафето горчиво и запази първоначалният вкус на кафе.

Други функции

Най-добри сделки