.

.

3 Кутии (72 бр.) Съобщение на ноктите Кратък Малко Цвете Режийни Ноктите Преливащи Облаци над главата на Ноктите Летни Квадратни Акрилни Нокти за Жени и Момичета, Дек?

3 Кутии (72 бр.) Съобщение на ноктите Кратък Малко Цвете Режийни Ноктите Преливащи Облаци над главата на Ноктите Летни Квадратни Акрилни

BGN 64.80

Брой продукти
На склад

?Пратката съдържа : 3 кутии за залепване на ноктите В процес на изграждане е включена 72 бр лъскавите режийни нокти в цветенце, 3 бр пила за нокти, 72 бр. двустранни лепкави стикери за нокти и 3 бр. дървена пръчка, 3 пакетчета почистващи парченца памук за облекчаване на административните нокти.Напълно оборудван, лесен маникюр в домашни условия. ?Тези три прижимных пирон в състоят основно от сини и виолетови цветове.Стил с дъга облаците.Това изглежда просто и чисто.Три стила могат да бъдат подбрани на случаен принцип.Луксозна и красива, това е nailed таван. ?Материал : Тези фалшиви нокти с шарките са изработени от здрави материали ABS, без да имат дразнещ мирис, по-лъскава, им е трудно да се прекъсне, те няма да навредят на човешкото тяло или ноктите и могат да бъдат използвани с увереност. ? Минимална инсталация: Режийни ноктите с дизайн просто изберете вашия маникюр, отполируйте ногтевое легло, нанесете jelly лепило, което ние даваме, и прижимайте модерни ноктите в продължение на 30 секунди, за да се получи естествен маникюр, който се харесва на момичетата.С оглед на ограниченото използване на желейного лепило препоръчваме ви да използвате лепило собствено производство (устойчивост желейного лепило не е толкова добра, като течно лепило, но той позволява да се използват надземната ноктите за еднократна употреба. ?На вашия избор се предлагат три комплекта на въздушната нокти различни стилове, и можете да ги променяте по свое желание всеки ден.Можете да благослови своята красота очаквайки следобедните срещи, Хэллоуине, рождени дни, сватби, танци и партита.Чудесен подарък за приятелка, съпруга, приятел, майка или сестра.Детайл : Тип на продукта : Малки, свежи цветя, нанесени на ноктите Материал : Изкуствени нокти Количество пластмасови нокти : 3 кутии, общо 72 бр. различни размери Цвят : лилаво, синьо, бяло, розово Модели с отлична печат, добра цветостойкостью, красиви и наситени цветове, Изработени от безопасни материали, нетоксични.Особености : 100% чисто нов и високо качество на дизайна на административните нокти за дизайн нокти diy.Лесно е залепен до ноктите.Подходящ за професионална или домашна употреба.Лесно се отстранява, променя фигура по всяко време.Елегантен и модерен стил, лесно се комбинира с всеки нокът.Много лесен за използване, подходящ за професионално салон и домашна употреба.

Други функции

Най-добри сделки