.

.

Cabilock 6 бр., Въже за организиране, Различни Кръгли Холщовые Играчки, Малка Спалня Дизайн, Ключове, Бяла Органайзер, игри на Маса, Кутии за Памук, Преносими Кошници, Мул?

Cabilock 6 бр., Въже за организиране, Различни Кръгли Холщовые Играчки, Малка Спалня Дизайн, Ключове, Бяла Органайзер, игри

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Памук и ленКошница за детска рафтове : ?КОШНИЦА ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА маса; Мини-кутия за съхранение, Сгъваема Холщовая кошница за съхранение, квадратна мини-количка за съхранение на козметика, детски играчки, ключодържатели, книги, канцеларски материали.Кошница за съхранение за вашата организация : за съхранение и организация, например, в жабката на верандата, кошница за закуски на масичката за кафе, органайзер за грим (лесно да се намери портмоне за ключове и по-малки обекти), малки домакински уреди и кошница за хляб, кошче за хартиени кърпички за ръце в банята, кошница за съхранение на прежди и играчки.Мини-количка : ?ОРГАНАЙЗЕР за НАСТОЛНИ КНИГИ; Те са на разположение в забавни, модерни и очарователен стилове и цветове, са идеално допълнение към детска, детска стая, стая за игри, работилница за бродерия, кухнята, банята и т., се съчетават по цвят с всеки възел и същевременно функционална.Чекмеджета за съхранение на тъкани : -Сгъваема памучен кошница за съхранение на козметика, закуски, играчки, дребни дрехи, чорапи, настолни офис на канцеларски материали, всички всячины, шкаф за съхранение на дрехи край леглото.Кошници в магазините за организацията : В продукта е използван материал от премиум-клас, и то ще продължи дълго.Списък на пакетите 6 x настолни кошници Характеристики -Това не може да бъде кошница за съхранение с анимационни модел, също така е отлична кош за играчки за украса на дома за бебето.68 X5 различни контейнери. -Материал : кошници от памук и лен - Цвят : мини-количка в различни цветове - Вие също можете да я използвате за организиране на детски играчки и да се предпази къщата си от бъркотията в кошове за играчки. - Кошница за работния плот е на мебели за дома на работния плот, която ще създаде чистота и стройност на вашата мека кошница. - Подходящ за съхранение на малки предмети, като десктоп хранилище, склад за закуски, козметично съхранение и т. Малка кошница за съхранение. - Това може да бъде рафтове за кошници за съхранение, кутии за съхранение в гардероба, организаторите за шкафове, кошници за съхранение на родителски аксесоари, организиране на детски стоки, дрехи, детски играчки, стоки за домашни любимци, дрехи, хавлии, одеала, чаршафи и т. кубични кошчето за боклук.Информация за стоки, Сгъваема кутия за съхранение на Тази настолна кошница за съхранение на дреболии е направена от висококачествен материал за продължителна употреба.

Други функции

Най-добри сделки