.

.

AIEX 69 бр. Комплект за ремонт цип, Метална кутия за смяна на цип и щифтове за поставяне, Горни и Долни спирки, Комплект за ремонт и смяна на ципове за Палта, якета (4 разм?

AIEX 69 бр. Комплект за ремонт цип, Метална кутия за смяна на цип и щифтове за поставяне, Горни и Долни спирки, Комплект за ремонт и смяна

BGN 4.19

Брой продукти
На склад

Съдържание на пакета : Само вие ще получите 69 бр аксесоари за застежек-мълния, включително и 13 бр. комплект за ремонт на кутии за застежек-мълния, 13 бр. щифтове за поставяне на ципове, 13 бр. долни спирки за застежек-мълния, 4 бр. долни спирки за застежек-мълния с четири нокът и 26 бр. u-образна форма-горните спирки за застежек-мълния от затворен тип. Аксесоари с цип 4 размера : Вие ще получите #10,#8,#5,#3 аксесоари с цип.Малки плъзгачи № 3, № 5, се използват за ремонт на чанти, като портфейли, дамски чанти и раници, както големи, № 8 и № 10 са подходящи за палто, брезент за лодки, улични палатки. Предлагат в 3 цвята : Аксесоари с цип предлагат в три цвята : платина, античен бронз и оръжеен метал.Те могат да отговарят на вашите различни нужди в ремонт и подмяна на застежек-мълния.Здрав материал : Комплект за смяна на застежек-мълния е изработен от висококачествен метал с покритие покритие, което ги прави леки и издръжливи.Широко приложение : Този комплект за ремонт на застежек-мълния може да се използва за различни пошивочных нужди.Използвайте ги, за да се предотврати подхлъзване на плъзгача с верига-от мълния.Много подходящ за чантата си, кожени чанти, дамских чанти, раници, различни сака.Съдържание на пакета : Само вие ще получите 69 бр. аксесоари за застежек-мълния, включително и 13 бр. комплект за ремонт на кутии за застежек-мълния, 13 бр. щифтове за поставяне на ципове, 13 бр. долни спирки за застежек-мълния, 4 бр. долни спирки за застежек-мълния с четири нокът и 26 бр. u-образна форма-горните спирки за застежек-мълния от затворен тип. Аксесоари с цип 4 размера : Вие ще получите #10,#8,#5,#3 аксесоари с цип.Малки плъзгачи № 3, № 5, се използват за ремонт на чанти, като портфейли, дамски чанти и раници, както големи, № 8 и № 10 са подходящи за палто, брезент за лодки, улични палатки. Предлагат в 3 цвята : Аксесоари с цип предлагат в три цвята : платина, античен бронз и оръжеен метал.Те могат да отговарят на вашите различни нужди в ремонт и подмяна на застежек-мълния.Здрав материал : Комплект за смяна на застежек-мълния е изработен от висококачествен метал с покритие покритие, което ги прави леки и издръжливи.Широко приложение : Този комплект за ремонт на застежек-мълния може да се използва за различни пошивочных нужди.Използвайте ги, за да се предотврати подхлъзване на плъзгача с верига-от мълния.

Други функции

Най-добри сделки