.

.

МОЖЕТЕ да Използвате сонда за измерване на нивото на трансмисионния масло. Подходящ е за 2,5 отрасли Altima 2008-2020. Индикатор на нивото на течността ATF, Манометър потапян?

МОЖЕТЕ да Използвате сонда за измерване на нивото на трансмисионния масло. Подходящ е за 2,5 отрасли Altima 2008-2020. Индикатор

BGN 8.85

Брой продукти
На склад

Проверка : Сонда-индикатор за нивото на трансмисионния масла само за проверка на нивото на течности След проверка на нивото на течностите, моля инсталирайте на мястото на оригиналната пластмасова все още мъничеКачество на продукта : Изработен от висококачествена гума и неръждаема стомана, които са износостойкими и устойчиви на корозия.Приложение : Подходящ за Nissan Altima 2008-2020. Заменя детайл № 31086-JA00 A. Уверете се в годност : Моля, проверете типа на вашата кутия, преди да закупят на сондата.Забележка : За да отрасли.Този тест е предназначен само за проверка на нивото на течности.Не се препоръчва да се шофира с тези щупом в тръбата (възможна корозия на щупе от изпарения и течности отрасли и подотрасли неподвижни детайли от черна пластмаса на притежателя и попадане вътре в отрасли).Проверка : Сонда-индикатор за нивото на трансмисионния масла само за проверка на нивото на течности След проверка на нивото на течностите, моля инсталирайте на мястото на оригиналната пластмасова все още мъниче.Качество на продукта : Изработен от висококачествена гума и неръждаема стомана, които са износостойкими и устойчиви на корозия.Приложение : Подходящ за Nissan Altima 2008-2020. Заменя детайл № 31086-JA00 A. Уверете се в годност : Моля, проверете типа на вашата кутия, преди да закупят на сондата.Забележка : За да отрасли.Този тест е предназначен само за проверка на нивото на течности.Не се препоръчва да се шофира с тези щупом в тръбата (възможна корозия на щупе от изпарения и течности отрасли и подотрасли неподвижни детайли от черна пластмаса на притежателя и попадане вътре в отрасли).Приложимостта е Подходящ за 2008-2020 Nissan Altima 2.5 литра /4 цилиндъра Подходяща за 2008-2020 Quest 2,5 л /4 цилиндъра Подходяща за 2015-2021 Измамник 2,5 л / 4 цилиндъра, с по Осъществяване Списък : 1 бр. сонда, индикатор за нивото на маслото в трансмисията.Моля, проверете типа на вашата кутия, преди да закупят на сондата.Този тест е предназначен само за проверка на нивото на течности.Не се препоръчва да се шофира с тези щупом в тръбата (възможна корозия на щупе от изпарения и течности отрасли и подотрасли неподвижни детайли от черна пластмаса на притежателя и попадане вътре в отрасли).

Други функции

Най-добри сделки