.

.

Контейнер с Орнаменти ARTIBETTER, 2 бр., Държач за Сапун, препарат за съдове, Държач за Сапун на Присоске, Самоотводящаяся ястие сапун, препарат за съдове за Баня, Душ Каби?

Контейнер с Орнаменти ARTIBETTER, 2 бр., Държач за Сапун, препарат за съдове, Държач за Сапун на Присоске, Самоотводящаяся ястие

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Благодарение на дренажната дизайн сапун си остане суха и чиста за по-добро използване препарат за съдове за сапун.Препарат за съдове изработена от превъзходни материали, тя трайна употреба и се отличава с надеждно качество. препарат за съдове за пръти. фино обработена.Благодарение на гладки повърхности вие не поцарапаете пръстите, когато ги използвате. препарат за съдове за миене на съдове.Може да се използва не само като кутия за съхранение на сапун, но и като добра украса на вашата баня. бар препарат за съдове.Уникален дизайн на форма позволява да се запази сух сапун, което допринася за по-продължително съхранение сапун ястие сапун. държач за сапун, препарат за съдове, държач за сапун на присоске, Самоотводящаяся ястие сапун, препарат за съдове за Баня, сапунерка за баня, душ, кухненски мивки Характеристики - Цвят : Различни цветове; - Материал : PP.- Размер : около 12,00 X8,50 X8,50 см / 4, 72 X3,34 X3,34 инча.- Цвят : Различни цветове.- Размер : 12 X8. 5 см; Опаковката включва 2 х притежателите на сапун.

Други функции

Най-добри сделки