.

.

Скрин с 3 Нива с широки чекмеджета, Блок за съхранение с 6 Лесно выдвигающимися Плат чекмеджета и Метална рамка, Дървена Маса за шкафове, Детска Стая в общежитието, А?

Скрин с 3 Нива с широки чекмеджета, Блок за съхранение с 6 Лесно выдвигающимися Плат чекмеджета и Метална рамка, Дървена Маса

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Използвайте скрин с 6 чекмеджета, за да осигури удобно място за поставяне на предмети от първа необходимост за вашия домТози красив шкафа има плота на масата и в чекмеджето, за да премахнете всякаква всячину дома.Чудесен дизайн, изключително подходящ за малък жилищен пространството, както и подходящи в близост до леглото или дивана.Любителите на организацията ще се радвате на пълни всеки кутия домашни дрехи, чаршафи и къси панталони.Лека рамка улеснява транспортирането на устройството, както и когато тя не се използва, просто положете текстилен кутия апартамент за съхранение.Се използва отделно, като едно цяло, или в двойка с всяка конфигурация на чекмеджета от колекция мебели.Използвайте скрин с 6 чекмеджета, за да осигури удобно място за поставяне на предмети от първа необходимост за вашия дом.Този красив шкафа има плота на масата и в чекмеджето, за да премахнете всякаква всячину дома.Чудесен дизайн, изключително подходящ за малък жилищен пространството, както и подходящи в близост до леглото или дивана.Любителите на организацията ще се радвате на пълни всеки кутия домашни дрехи, чаршафи и къси панталони.Лека рамка улеснява транспортирането на устройството, както и когато тя не се използва, просто положете текстилен кутия апартамент за съхранение.Се използва отделно, като едно цяло, или в двойка с всяка конфигурация на чекмеджета от колекция мебели. Цвят : тъмно сив 2. Размери на продукта : (35,4 x 11,8 x 20)" / (90*30*51) см (Д х Ш х В)3. Материал : Полиестер, дърво, древесноволокнистая плоча със средна плътност, желязо, плат Забележки : 1. При получаване на продукта, моля, потвърдете, че стоките в съответствие със списък от инструкции.След като намерите по-малко подробности, моля, осигурете съвпадение на снимки, за да се свържете с нас.Ние ще се справим с това навреме. Моля, инсталирайте продукта в съответствие с инструкциите за експлоатация. Препоръчително е, че инсталацията не е твърде гъста и лесно регулировалась.След инсталация интерфейс става траен и стабилен.

Други функции

Най-добри сделки